Visdarlaukianti parašė:
Iki pastojimo tepliojo visada 4 dienas prieš ir kelias po, abu sėkmingus ciklus netepliojo, tai savotiškas nėštumo testas gavosikadangi nustebau kad neteplioja,…
Paguodet.. O tai lenda mintys kad neįmanoma kai taip teplioja.
Visdarlaukianti parašė:
Iki pastojimo tepliojo visada 4 dienas prieš ir kelias po, abu sėkmingus ciklus netepliojo, tai savotiškas nėštumo testas gavosikadangi nustebau kad neteplioja,…
Paguodet.. O tai lenda mintys kad neįmanoma kai taip teplioja.
Visdarlaukianti parašė:
O ilgai laimės laukete?
SeaSun parašė:
O ilgai laimės laukete?![]()
Pirmą kartą nesėkmingą pastojau per 3 ciklą po visannete, lp+3 mėn visannete, tada planavimas sustojo, o antrą kartą jau sėkmingai iš 4 ciklo, prieš tai apie pusantrų metų geriau kt
Sveikos, merginos
Esu jūsų likimo sesė, po 7 metų laukimo (pagrindinė priežastis - IV lygio endo), pavyko pastoti per IVF. Todėl siunčiu visoms linkėjimus - būkit stiprios, drąsios, nepraraskit vilties! Ta proga parduodu likusį Diphereline 3,75 https://www.tevu-darzelis.lt/skelbimai/diphereline-3-75-1621-114347 (forumo šiuo metu jau neseku, parašykit žinutę), dovanų pridėsiu "baby dust" ir neštumo testų
Inkarele parašė:
Sveikos,
Nuo 12 metu kaip tik pradejau sirgti, taip ir menesines buvo nereguliarios. Dabar …
Sveika. Kaip jums? Ar pastojote?
Laurute B. parašė:
Ar jums skauda labai turint endometrioze pries menesines? Ar net nenutuokete apie endometrioze kol gydytojas nepasake?
Mano mėnesinės visada buvo ypatingai skausmingos nuo pat prasidejimo. Prieš mėnesinės 1-2 dienas jau gerdavau vaistus. Visgi man tai nebuvo nuo endometriozes, ji atsirado vėliau. Ją pradėjo rodyti rudos išskyros prieš ir endometriozines cistos.
leila123 parašė:
Mano mėnesinės visada buvo ypatingai skausmingos nuo pat prasidejimo. Prieš mėnesinės 1-2 dienas jau gerdavau vaistus. Visgi man tai nebuvo nuo endometriozes, ji at…
man irgi bega rudos isskyros pries menesines, bet niekas neminejo man endometriozes ne vienas gydytojas..
Laurute B. parašė:
Ar jums skauda labai turint endometrioze pries menesines? Ar net nenutuokete apie endometrioze kol gydytojas nepasake?
Man mausdavo pilva pries mm ir lb skaudedavo per mm.
Po lp lb pagerejo. ir net po dvieju nepavykusiu ivf pries mm skausmus minimalius jauciu. O va po mm skauda. Bet rudu isskyru nera.
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai