Scorpiona parašė:
Juokavau gi dėl tos ironijos 😉 greičiausiai, kad buitinė technika, pampiai, katukas atsveria maistą 😊 parašykit kai paskaičiuosit, įdomu 😊
Ai aš gi vakar atsiminiau, kad prie to maisto namie pridėdavau užkandžiavimus, pvz Vingio parke vaikštinėjm, kibiną nusipirkom ir pan, tai čia labai netiksli mano kategorija ši
Reikės tiksliau išskaidyti..
Scorpiona parašė:
Tos kurios išleidžiat 300-600€ per mėn irgi būtų įdomu, kad parašytumėt ką gaminat maždaug 😊
Maniškis darbe jei iš namų neima tai apie 50 eur mėnesiui, pastaruoju metu iš namų darau, pvz virtos vištienos pasiima ir daržovių, tai nepasakyčiau, kad labai jau pigiau
Mes vakar gaminom spagečius su faršu ir voveraičių padažu. Makaronai 1,30 EUR, prieskoniai, faršas 2,68 eur, ketčupo keli šaukštai, svogūnas iš sodo, keli pomidorai iš sodo, voveraitės iš miško, grietinėlė 0,43 eur. Lygtais viską išvardinau, tai grubiai 4,50 eur savikaina, gausis 4 pavalgymai mums su vyru abiem (8 porcijos)
Tai man kaip tik makaronai atrodo gan pigiai gaunasi
Mes pusryčių beveik nevalgom
Vyras nevalgo, aš dabar nebent su vaiku kelis šaukštus košės, savaitgaliais kažką rimtesnio pasidarom. Pietums irgi suvalgau arba sriubos, arba jei iš vakar kas gaminto liko, nepasakyčiau, kad daug valgau
Vakarienę su vyru valgom, i va vakare prasideda, norisi radleriuko prie vakarienės ir pan
Kas gerai, mažiau pastaruoju metu šokoladų valgom
Ringailiux parašė:
Apskritai su vyru nusprendėm, kad dabar pats tas laikas NEkeliautiVaikam tikrai vienodai piešia ar čia Katedros ar Pizos bokštas, o ir neprisimins jie nieko vėl…
Mes šiemet buvom Bulgarijoje, tai čia nesutiksiu, vis vien vaikui kitas oras, emocijos, taip, galbūt neatsimins, bet tuo metu jis jaučia geras emocijas, ilsisi, kvepuoja jūra
Man tai atrodo gan naudinga. O ir patiems reik poilsio, neveltui sugalvojo atostogas
Aš va iki gimdymo tik 2016 09 atostogavau, dar gavosi gimdymas ankstyvas, streso daug, tai po 2 metų atostogavom pagaliau, tai tooooks kaifas
nerealu.. Dabar visai kitaip galva dirba.
Aišku, jei vaikams kelionė kančia, tada tikrai geriau ieškot alternatyvų

Didžiausi lipimai... pusvalandžiui?
Nuvažiuodavom dažnokai į Latvijos pusę, taip pat iki kalnų į Slovakiją, su auto. Dujų kaina, ir nakvynės ten - būdavo juokinga, buvo galima už 500 lt paatostogauti tais laikais 
paskutine Jusu pastraipa apie vaikus, "kur tempiates nori jie to ar nenori" man labai patiko, as ir taip darau ir visom draugem sakau, bet joms vistiek yra svarbiausia tik ko vaikai nori, bet ne pacios