ievi parašė:
Ne, žudosi, kad žaislų gerų neturi.
O jei ir taip? Cia kazkas juokingo? Kad vaikai ar paaugliai zudosi?
ievi parašė:
Ne, žudosi, kad žaislų gerų neturi.
O jei ir taip? Cia kazkas juokingo? Kad vaikai ar paaugliai zudosi?
zosyte-Vilnius parašė:
is patirties snekat?
Ne
Dainiukštė parašė:
Idomu, idomu ir is kur gi ponia mane pazista? :Dnejaugi esam gyvai bendravusios?Forume esat tik pries kelias dienas o jau sitiek apie mane zinot.Kur mano laki fanta…
Buvau išsiregistravus. Džiaugiuosi,kad realybėj susitikt neteko. O forume sveiko proto moterys nesikuria dešimt profilių su skirtingom istorijom
sėkmės
O autorė padarys taip kaip nuspres. Kad ir kiek čia draskysitės
sau5 parašė:
uz vezima 900 Eur kosmosas, ar cia visos mamytes po tiek perka ir taip gerai uzdirba..... Tikrai nesiruosiu "nupusti" ir metyti tokiu pinigu. Perspeju, komentarai i…
Jeigu jus nesiruosiat tai ir patylekit o ne liekit pasipiktinima. Yra kas ir 2000 moka jeigu gali sau leisti ir nereikai cia loti kiekvienas renkasi kas kam geriau.
Lotavil parašė:
Jau galėtų temoj moderatoriai prasisukt.. tiek nukrypt nuo temos tik tikros bobos gali.
Tenka padalyvaut vyriskyose automobilistu forumuose, nukrypsta ir diedai nuo temos, ne ka maziau nei moterys. Tik ne taip asmeniskai.
No-sugar parašė:
Jeigu jus nesiruosiat tai ir patylekit o ne liekit pasipiktinima. Yra kas ir 2000 moka jeigu gali sau leisti ir nereikai cia loti kiekvienas renkasi kas kam geriau.
Nei jus mane kalbinot nei jus ir uztildysit, loja tik sunys arba kales, o savo nuomone as galiu reiksti drasiai
ai ai ai kaip isizeide, juokinga
sau5 parašė:
uz vezima 900 Eur kosmosas, ar cia visos mamytes po tiek perka ir taip gerai uzdirba..... Tikrai nesiruosiu "nupusti" ir metyti tokiu pinigu. Perspeju, komentarai i…
Labai rekiat apie "teise i savo nuomone", o tuo paciu kitus bandot uztildyt
Visu pirma - tai cia normali kaina (dar viena prie mazesniu) vezimui, kuris yra tikrai zinomos ir geros firmos (ne del skonio, o del kokybes). Dauguma naujausiu modeliu kainuoja dar gerokai brangiau. Tai - viena.
Kokybisko daikto norejimas ir turejimas - tai ne "nupusimas". "Nupuse" yra ne zmones, kurie sau GALI leisti naujus ir gerus daiktus, o tie, kurie to negali ir tik ispute akis pavydi. Kai nera argumentu pries brangu daikta (nes jis tikrai geras) - belieka jo nekesti vien del to, kad brangus (ir jums neikandamas).
Jei nebus perkanciu naujus gerus daiktus, tai nebus galimybes nusipirkti paskui panaudotu (kelis kartus pigiau) kitoms mamytems, kurios taupo, bet vistiek nori geru daiktu
Pinigu jus tikrai nemetysite, nes tiesiog neturit ka metyti. As jums duosiu patarima. Jei konors gyvenime nekenciate - aplinkybes klostosi taip, kad to isvengtumete. Siuo metu jus nekenciate pinigu ir geru daiktu
Tai ju ir neturesit
Pagalvokit apie tai ;)
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai