3stebuklai parašė:
Žiūriu nerimsti![]()
Nelabai suprantu,kodel kimbat prie manes.Nejaugi neturiu teises issakyti savo nuomone?Jus irgi ponia nerimstat kabintis prie mano zodziu.
3stebuklai parašė:
Žiūriu nerimsti![]()
Nelabai suprantu,kodel kimbat prie manes.Nejaugi neturiu teises issakyti savo nuomone?Jus irgi ponia nerimstat kabintis prie mano zodziu.
crema_fina parašė:
o del apsaugu tai tikrai ne jus turejau minti, o save
![]()
Ai nesvarbu, netyčiukas būtų su džiaugsmu priimtas į mūsų šeimą. Nors tyčiuko nebeplanuojam
Aš visą vakarą galvoju kokioj kraupioj ji situacijoj. Ir ką gali padėt, kai patiem paskolos ant galvos, dekretas... Bet jai šimtą kart blogiau...
Dainiukštė parašė:
Kimbu,nes žinau kas per viena esi ir kokios lakios fantazijos persona
nu jau visai nusilojot ne i tema. kiekvienas turi savo istorija ir savo tiesas.
O sitie:- As vietoj Autores; -O as tiek maciau, tiek girdejau; - O man atrodo; -O sitaip tikrai bus; Visiskas spangimas..
Pasidalinkit savo patirtim.. O ne sitais Pezalais atsiprasant, kaip vaiku darzely, dar ir mustis pradekit..
ievi parašė:
Ai nesvarbu, netyčiukas būtų su džiaugsmu priimtas į mūsų šeimą. Nors tyčiuko nebeplanuojamAš visą vakarą galvoju kokioj kraupioj ji situacijoj. Ir ką gali padė…
Vakar faceboke perskaiciau fraze „Kodel mes pastoviai prisigalvojam blogybiu. O kodel nesusigalvojus sau laimes”. Ir gal tikrai, i viska autorei reiktu kitu kampu paziureti, gal pamatytu ta sviesa tunelio gale
3stebuklai parašė:
Kimbu,nes žinau kas per viena esi ir kokios lakios fantazijos persona![]()
Idomu, idomu ir is kur gi ponia mane pazista? :Dnejaugi esam gyvai bendravusios?Forume esat tik pries kelias dienas o jau sitiek apie mane zinot.Kur mano laki fantazija?Kad parasiau TIKRUS pavyzdzius,TIKRU zmoniu?!
ievi parašė:
O jūs, moteriškės, nenorit nusižudyti, kad aplinkui manekenių kultas, o jūs po gimdymų sustorėjusios, pilvai, krūtinės nukritę? Neprikaišiojat vyrui "kam tu mane ve…
Oho koks turtingas zodynas. Kalbat kaip is savo patirties
negalima tyciotis, nesvarbu drl kokiu priezasciu. Ne del to zmones zudosi...
zosyte-Vilnius parašė:
Oho koks turtingas zodynas. Kalbat kaip is savo patirtiesnegalima tyciotis, nesvarbu drl kokiu priezasciu. Ne del to zmones zudosi...
Ne, žudosi, kad žaislų gerų neturi.
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai