SweetDream parašė:
Tas vaikas nekaltas nes jai butu turejes lytinio svietimo pamokas butu zinojes kas ten vyksta visa beda kad nera tinkamu lytinio svietimo pamoku ir net tevai jo nem…
žiauriai gerai, tik po kablelių tarpų per daug
SweetDream parašė:
Tas vaikas nekaltas nes jai butu turejes lytinio svietimo pamokas butu zinojes kas ten vyksta visa beda kad nera tinkamu lytinio svietimo pamoku ir net tevai jo nem…
žiauriai gerai, tik po kablelių tarpų per daug
Undarokas parašė:
Tai pas Vabalą gal 64 raidės...32 mažosios ir 32 didžiosios,o kur dar rašytinės ir spausdintinės,jau ir 128 susidarojuk atrodo kitaip,tai reiškia,kad ki…
Vaje, tiksliai!!! Mano neišprusimui tada nėra ribų
lenkiuosi žemai ir sakau, kaip dažnai visi jai sako: tu teisi, tikrai teisi
SweetDream parašė:
SweetDream parašė:
Katei neidomu ka apie ja mano ziurkes jei manote kad esate labai protongos tai zinokite kad tokios neesate.
😂😂😂 (Čia šitie vietoj daugtaškio)
SweetDream parašė:
Katei neidomu ka apie ja mano ziurkes jei manote kad esate labai protongos tai zinokite kad tokios neesate.
SweetDream parašė:
O aš jau bijojau, kad dabar čia bus liūdna, jai mus palikus
Turim puikią pavaduotoją, tik nicką į kokį tarakoną pasikeiskit
Šilo_uoga parašė:
😂😂😂 (Čia šitie vietoj daugtaškio)
Nemoku šitų feisų. Būčiau jau pridėjus
SweetDream parašė:
Nemoku šitų feisų. Būčiau jau pridėjus![]()
cia per telefona isideda😋
aureja12 parašė:
O aš jau bijojau, kad dabar čia bus liūdna, jai mus palikusTurim puikią pavaduotoją, tik nicką į kokį tarakoną pasikeiskit
![]()
Dar gali būt blakė, auslinda
Šilo_uoga parašė:
Dar gali būt blakė, auslinda
Koloradas, skarabėjus, net kandis manau tiktų. Tik bijau ar nereiktų paskui pagalbos grįžt į realų gyvenimą, šitaip susitapatinus
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai