Bianka parašė:
Aš manau, kad realybėj ji ir žagtelt nedrįst, tik savo kopūstą linkčioja, nes visi realiai pažįstantys žino, kad moterytė 5 klases baigus. O čiaatvarius reiškiasi, …
Bet,kad nelabai jai sekasi
Bianka parašė:
Aš manau, kad realybėj ji ir žagtelt nedrįst, tik savo kopūstą linkčioja, nes visi realiai pažįstantys žino, kad moterytė 5 klases baigus. O čiaatvarius reiškiasi, …
Bet,kad nelabai jai sekasi
Bianka parašė:
Tuoj pradės siulyti susitikti parodys kokia ji protinga ir kiek daug pasakyti gali 😁😂😂 . Mano brolio buvusioji tokia. Per žinutes erelis lyg dausu viska raso aiskina 😁😂 nors elementaraus zodzio sekcija nemoka parasyti. Cekscia 😂😂😂😂😁😁😁 . Kai sutikau ja vos labas pasake . O rase as tau dar ne tiek i akis pasakysiu 😁😂😂
Undarokas parašė:
Bet,kad nelabai jai sekasi![]()
Ji man atrodo îsitikinus, kad sekasi 😃😃😃
Lūšiukė parašė:
biski pavėluotai, bet neblogas anų dienų diskusijai![]()
Tas vaikas nekaltas nes jai butu turejes lytinio svietimo pamokas butu zinojes kas ten vyksta visa beda kad nera tinkamu lytinio svietimo pamoku ir net tevai jo nemoke kas yra lytiniai santykiai sperma ir seksas liudna kas vyksta ir kad vengia vaikams sakiti teisibe, o pasakoja apie bitutes, pauksciukus ir visokias tokias nesamones, as tai tokia neesu ir mano nuomuone reikia nuo mazu dienu vaikus sviesti apie lytini svietima.
SweetDream parašė:
Tas vaikas nekaltas nes jai butu turejes lytinio svietimo pamokas butu zinojes kas ten vyksta visa beda kad nera tinkamu lytinio svietimo pamoku ir net tevai jo nem…
Va, va. Matai.. Mane išmokino rašyti, tave mąstyti! Ji tikrai padarė šį tą gero šitame forume
SweetDream parašė:
Tas vaikas nekaltas nes jai butu turejes lytinio svietimo pamokas butu zinojes kas ten vyksta visa beda kad nera tinkamu lytinio svietimo pamoku ir net tevai jo nem…
Labai pritariu jųsų nuomuonei. Nors vienas protyngąs žmogus
SweetDream parašė:
Padarėt klaidą: ne švietimą, o šveitimą. Ir kablelių ryškiai per daug
bet visa kita - 100% teisibė
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai