attesa parašė:
as kai buvau 6 menesi ir vemiau prie parduotuves i siuksliu deze tai pora bernu masinoj sededami zvenge, o toks vyras priejo ir paklause ar gali kuo padet...buvo pi…
buciau atsisukus ir faka parodzius tiems bernams
attesa parašė:
as kai buvau 6 menesi ir vemiau prie parduotuves i siuksliu deze tai pora bernu masinoj sededami zvenge, o toks vyras priejo ir paklause ar gali kuo padet...buvo pi…
buciau atsisukus ir faka parodzius tiems bernams
deiritta parašė:
buciau atsisukus ir faka parodzius tiems bernams![]()
arba ju masina apvemciau,o tada sorry,juk laukiuosi
@gnetuk parašė:
arba ju masina apvemciau,o tada sorry,juk laukiuosi
![]()
![]()
zadejau rasyt
priejai prie masinos ir pagazdinai kad apvemsi va tada butu jiem nebejuokinga o akis ispustu issigande
pinger parašė:
Jūs taip nepykit, monce, kad citavau jūsų žodžius - aš gi nepuolu jūsų ar man būtina dabar nusileisti ir kaip robotui pradėti turėti tokią pačią nuomonęPriimu, …
o kas man tas pasipykim,kanda
monce parašė:
o kas man tas pasipykim,kanda![]()
Čia tiesiog perkeltine prasme buvo siūloma viešai nesipykti, nes erzina kitus, tad jei ką norit dar pasakyti, tai rašykit man privačiai, jei tai yra man adresuota
pinger parašė:
Čia tiesiog perkeltine prasme buvo siūloma viešai nesipykti, nes erzina kitus, tad jei ką norit dar pasakyti, tai rašykit man privačiai, jei tai yra man adresuota :…
nu dar graziau,pradesiu kiekvienai az rasyt
zydrute parašė:
cia kaip speju dirbanciu mamyciu nera...visos sedi ir i kompiuretius forumose sulindusios...![]()
Gera mama, supermoteris, speja viska! Ir vaika augint ir namu ruosa uzsiimt ir prie pc pasedet.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai