Mellis parašė:
Buvo ir neigiamas.
aisku
Mellis parašė:
Buvo ir neigiamas.
aisku
Mellis parašė:
Mane paleido, nes viskas buvo ok, bet jau antras kartas turiu ryt antibiotikus ir dar tokius stiprius, tiek daug, gyvenime aš jų negėrus.
o as kai atvaziavau sausio 21d y ligonine,taip y namus gryzau tik kovo 5d. man tai 4ar 5 rusiu antibijotikus leido,nes ta infekcija niekaip nepasidave vaistam. ten toki imdavo man is kraujo tyrima,berods serbas vadinasi,tai pas mane jis buvo uzkiles iki 200,kai normaliai sake turi buti iki 5 pas zmogu.jis ten rodo uzdegima berods
emma parašė:
klausykit, o toms, kurioms infekcijos po gimdymo buvo, buvo darytas streptokoko B tyrimas?
taip,buvo. ir vos atvaziavus y ligonine buvo pastatyta lasaline del tos bakterijos,nes buvo teigiamas
Katiara parašė:
pailsek kazkieksuniukas ir pavargs
kas del kamuolio irgi geras dalykas, sedejau ir as ant jo iki paskutines sekundes... bet gavos extra cp, nors gimem maziuk…
mano dar mazesne gime 47cm ir 2,800g. dabar pagalvoju,oj kaip lengva gimdyti buvo,ir bijau kad antras vaikas bus i vyra,kai gime arti 4 kg ir 53cm
Mellis parašė:
Normalu po cp bėdos su nugara, man praėjo po gerų 6 mėn. Jūsų neinformavo medikas, kad iki pusės metų bus bėdų?
man su nugara prasidejo po 6 men ir kankinuosi iki dabar... iki kokio 4 men tik pilva skaudedavo.
MorenaPasion parašė:
Taip. Labai kazkaip baisu o jeigu jausiuaisku ir labai dziugu nes maziuka gausiu iskart ant krutines :)))
po cp niekas neduoda maziuko ant krutines
man labai liudna buvo del to ilgai, nes tik parodo, priglaudzia prie zanduko, o paskui isveza, o tu guli ir lauki kol baigs siut ir paskui lauki kol pamatysi savo maziuka. man cp dare apie 21 val, tai taip visa nakti praktiskai ir nemiegojau, nors apie 2 val atveze pamaitinimui, bet nei paiimt nei paglostyt negalejau...
ugnekristina parašė:
mano dar mazesne gime 47cm ir 2,800g. dabar pagalvoju,oj kaip lengva gimdyti buvo,ir bijau kad antras vaikas bus i vyra,kai gime arti 4 kg ir 53cm![]()
coliuke
Katiara parašė:
man su nugara prasidejo po 6 men ir kankinuosi iki dabar... iki kokio 4 men tik pilva skaudedavo.
o man trumpam padejo ties krutine,dar ir viena ranka atriso,kad galeciau paglostyti,prilaikyti jy
Katiara parašė:
Cia jie del to ir duoda epidura kad detu tau iskart kudikeli ant krutines o ne pilna narkoze
Mes kai buvom kursuose gimdymo namuose, tai sakė, kad jei leliukui viskas gerai priglaudžia prie mamos geram 10-15 minučių, o paskui tėveliui duoda laikyti ir nešti į naujagimiukų skyrių
Tai nėra taip ir blogai gal...Žiūrint, kaip ir kur, ir kaip pati mamytė su vaikeliu jaučiasi
Loretele25 parašė:
o man trumpam padejo ties krutine,dar ir viena ranka atriso,kad galeciau paglostyti,prilaikyti jy![]()
mane atriso tik kai jau siut baige kad i kita lova perkelt, kai i pooperacine palata perveze tai atleke is paskos anestiozologas ir liepe greit jungt spaudima matuojanti aparata, nieko nesake, kad kas blogai, bet visko gali buti, kad sirdis vel subludyjo... tetei tai liepe uzu duru laukt, o naujagimiu palatoj tai leido but kiek norejo, kaip as jam pavydejau... jam dave ant nuogos krutines palaikyt, o man ne...
bet dar man atrodo kad cia kaip kur su tuo dejimu, arba kaip kokie daktarai... nes man prie znado priglaude kokias 5 min laike, nes tik patraukdavo ir verkdavo, juoko visiems buvo
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai