nerin-gele parašė:
man taip pat grazu... mane nescia knysliukus vadino, ir man nebuvo pikta o visai smagu ir juokinga![]()
O mane panda, bet sakiau palaukit po visko pamatysit kaip pasikeistu, bet vis dar pandukė
nerin-gele parašė:
man taip pat grazu... mane nescia knysliukus vadino, ir man nebuvo pikta o visai smagu ir juokinga![]()
O mane panda, bet sakiau palaukit po visko pamatysit kaip pasikeistu, bet vis dar pandukė
Dievas parašė:
Bet vistiek geriau rankose supti negu pilve![]()
Tai kas be ko ;)
Dievas parašė:
manes nevadina niekaip... Sakau vyrui kaip kiaulis atrodau tai tik pasako kam tas kaip
![]()
niekada nescia moteris neatrodo negraziai... tikrai dar neteko tokios pamatyti... tad tik nepradek saves menkinti. aisku sunku ta savo turtuka nesiotis, bet uztai pas visas busimas mamas akys ziba nors ir keikia kad sunku
nerin-gele parašė:
niekada nescia moteris neatrodo negraziai... tikrai dar neteko tokios pamatyti... tad tik nepradek saves menkinti. aisku sunku ta savo turtuka nesiotis, bet uztai p…
Nu gal ale spoguotas veidas tikrai nekazkaip atrodo
nu bet
.. ka darysi liko nebedaug
Dievas parašė:
Nu gal ale spoguotas veidas tikrai nekazkaip atrodonu bet
.. ka darysi liko nebedaug![]()
visada atsiras tokiu kurie tau prikis smulkmenas ir sugadins nuotaika, o atsiras ir tokiu kurie didziausiuose tavo kompleksuose ras kazka gera ir grazaus. neprasidek su blogais zmonemis, visad savyje matyk tik tai kas geriausia ir graziausia. tau reikia kuo daugiau teigiamu emociju...
evagel parašė:
O man negražu![]()
Ne nuuu tu tai jau kai iskrysi is savo medzio
nerin-gele parašė:
visada atsiras tokiu kurie tau prikis smulkmenas ir sugadins nuotaika, o atsiras ir tokiu kurie didziausiuose tavo kompleksuose ras kazka gera ir grazaus. nepraside…
Nieko jau kaip nors atgyvenau 2 trimestrus liko paskutinis... Tai kazkaip jau atgyvensiu
Dievas parašė:
manes nevadina niekaip... Sakau vyrui kaip kiaulis atrodau tai tik pasako kam tas kaip
![]()
Cha cha cha
as vis dar nekaip atrodau...
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai