kyccaa parašė:
O man Net graziai skamba arbuziukaskam cia blokuot?
![]()
Aj matai jauna as tai
labai tiesiai sviesiai viska sakau o nestumo hormonai geguziukem buvo virsu paeme....
dabar jau atsipalaidave nebesiriejam
v
kyccaa parašė:
![]()
Aj matai jauna as tai
labai tiesiai sviesiai viska sakau o nestumo hormonai geguziukem buvo virsu paeme....
v
kyccaa parašė:
![]()
O kitom matyt nepatiko
Dievas parašė:
Ir dar neringele! Turiu as tik dvi anketas o ne milijona kiek tu cia skirtingu zmoniu suskaiciavai ant manes![]()
O tu iš paprastos "dievu " pavirtai, pareigose pakėlė. Saunuolė, o aš tai tam pačiam kabinete sėdžiu.
Dievas parašė:
Aj matai jauna as tailabai tiesiai sviesiai viska sakau o nestumo hormonai geguziukem buvo virsu paeme....
v
Tai Ir Gerai
reikia truputi humoro jausma turet ;)
Dievas parašė:
Kyccaa o as siandien kaip tik apie tave galvojau sakau vaikas atplese nuo.... Kompo pagaliauas irgi noriu!!!
Ne tiek daug laiko rasyt yra ;) vaikuciui reikia daug laiko ;) kartais tik paskaitau cia ;) o siaip vasarinuku forume lankausi del informacijos vaikuciu prieziuros ir del patarimu
dziaukites, kol Dar pamiegot galit, paskui teks kas 2,3 val keltis ;)
kabinetuke parašė:
O kitom matyt nepatiko![]()
Hormonai kalti
kyccaa parašė:
Ne tiek daug laiko rasyt yra ;) vaikuciui reikia daug laiko ;) kartais tik paskaitau cia ;) o siaip vasarinuku forume lankausi del informacijos vaikuciu prieziuros …
Bet vistiek geriau rankose supti negu pilve
Dievas parašė:
Ir dar neringele! Turiu as tik dvi anketas o ne milijona kiek tu cia skirtingu zmoniu suskaiciavai ant manes![]()
as gi ir prirasiau, kad jei neklystu... nepyk, zinau kad yra tokiu kurias uzblokuoja ir jos naujas anketas kuria...
kyccaa parašė:
![]()
man taip pat grazu... mane nescia knysliukus vadino, ir man nebuvo pikta o visai smagu ir juokinga
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai