Rafinuota_bohema parašė:
Bet juk Taip smagu! Ne sienos, o vaikai yra laime ir didziausias dziaugsmas
Visko būna, kartais ir nelinksma, ypač jei prekybos centre pasislėpti sumąsto, na bet yra ką prisiminti
ir db jau ne taip pikta
Rafinuota_bohema parašė:
Bet juk Taip smagu! Ne sienos, o vaikai yra laime ir didziausias dziaugsmas
Visko būna, kartais ir nelinksma, ypač jei prekybos centre pasislėpti sumąsto, na bet yra ką prisiminti
ir db jau ne taip pikta
Juodčkė parašė:
Nuo pat mazu dienu nedraudem paisyt tai va siandienai rezultatas toks.
Kaip miela!!! Kaip as laukiu!!!! Mano mamukas yra issaugojus visus mano piesinius.... Nerealu!!!
Lūšiukė parašė:
Visko būna, kartais ir nelinksma, ypač jei prekybos centre pasislėpti sumąsto, na bet yra ką prisimintiir db jau ne taip pikta
![]()
![]()
Na jo, slepynes prekybos centre turbut nelabai juokinga
bet vaikyste- nerealiausias gyvenimo laikotarpis, o pabega Taip greit
Rafinuota_bohema parašė:
Na jo, slepynes prekybos centre turbut nelabai juokingabet vaikyste- nerealiausias gyvenimo laikotarpis, o pabega Taip greit
![]()
Taiva, smagi ta vaikystė, reikia leist vaikams ja džiaugtis.
Juodčkė parašė:
Nuo pat mazu dienu nedraudem paisyt tai va siandienai rezultatas toks.
Ta prasme? Nelabai supratau ką norėjote tuom pasakyti?
jei neleidžiama piešti ant sienų, tai nemokės piešti?
Joks vaikų elgesys manęs nestebina, bet jei maniškis būtų neklaužada, geriau nesivesčiau į svečius, ne visiems svetimų vaikų išdaigos yra malonios.
emma parašė:
Ta prasme? Nelabai supratau ką norėjote tuom pasakyti?jei neleidžiama piešti ant sienų, tai nemokės piešti?
![]()
Mano sunus nepiese ant sienu. Cia kazkuri rase,kad pasleps flomasterius. Tai ir parasiau
emma parašė:
Ta prasme? Nelabai supratau ką norėjote tuom pasakyti?jei neleidžiama piešti ant sienų, tai nemokės piešti?
![]()
Tai izokiuotumet???
nepykit, bet keistai skamba
Juodčkė parašė:
Mano sunus nepiese ant sienu. Cia kazkuri rase,kad pasleps flomasterius. Tai ir parasiau![]()
Yra nuplaunamų, niekuom nesiskiria nuo įprastų.
Rafinuota_bohema parašė:
Tai izokiuotumet???nepykit, bet keistai skamba
Nieko keisto nematau. Be draugų namų nėra kur nueiti? Geriau pasikviesčiau pas save ir problema išspręsta! Savo namuose irgi tokių svečių nelabai norėčiau. Nė kiek nesidžiaugčiau nutepliotom sienom ar sulaužytais/sudaužytais daiktais. Kiekvienas savo namuose leidžiame kiek norim, bet svetimus reikia gerbti.
emma parašė:
Yra nuplaunamų, niekuom nesiskiria nuo įprastų.
Ne viskas su jais nuplaunama, turiu kelias sienas, kad likę nuplaunami flomasteriai, beja svetimuose namuose lb prižiūriu vaikus, nes savi yra savi, o svetimus tikrai reik gerbt
Lūšiukė parašė:
Ne viskas su jais nuplaunama, turiu kelias sienas, kad likę nuplaunami flomasteriai, beja svetimuose namuose lb prižiūriu vaikus, nes savi yra savi, o svetimus…
Rankos gal ir nusiplauna,bet ne sienos
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai