Rafinuota_bohema parašė:
Juodzkes fainuoli Augusta su 7menesiukais! Sveikit greiciau
Kaip miela aciu labai
Rafinuota_bohema parašė:
Juodzkes fainuoli Augusta su 7menesiukais! Sveikit greiciau
Kaip miela aciu labai
Juodčkė parašė:
Kaip miela aciu labai![]()
Kaip Augustas jauciasi? Nesake dar kada namucio Jus isleis?
Rafinuota_bohema parašė:
Kaip Augustas jauciasi? Nesake dar kada namucio Jus isleis?
Apie namus tik pasvajot
visa naktis be miego karsviavo ir dabar karsciuoja. Visa laime musu gydytojas budi padarys dar kart krauja ir paskirs vaistu jeigu reiks.
Juodčkė parašė:
Apie namus tik pasvajotvisa naktis be miego karsviavo ir dabar karsciuoja. Visa laime musu gydytojas budi padarys dar kart krauja ir paskirs vaistu jeigu reiks.
Vargsiukas... Na mes jums siunciam daug sveikatytes... Ir balioneli- prikabinkit visas ligas ir issiuskit toooliiii tooooliiii
Dievas parašė:
Na as pati baigusi dailes mokykla ir teta mano zinoma dailinketai man nelabai menu cia skaitos Paziurejus kaip vaikas sau veida kokiu markeriu issivaro
![]()
Nesupyk, bet lb nuo vaiko priklauso, vieni muzikai yra linkę kiti piešimui, ypač ant sienų, nebus flamasterio, tai jogurtu ar dar kuo " papaisys "
Mano mažasis lb linkęs į tokius dekoravimus, ypač kur negalima, žiūrėk sėdi ir gražiai piešia į knygute, o tuoj pabando ir ant sienos
svetimus namus mes saugomos, o savuose kenčiame, juk išaugs
Vyresneli augindama stebėjausi iš vaikų ir tėvų, kaip tokiu būna, kad neklauso, išdykauja ne vietoj ir nelaiku, piešia kur pasitaiko, ožius rodo, o jau kur pasimeta kokiam prekybos centre, tai išvis baisu
nu grynas tėvų apsileidimas. Bet va su mažaisiais viską jau išgyvenusi
po biski isaugam, tikiuosi viso to neliks
bet jau iš nieko nesistebiu, pmokyta gerai
Lūšiukė parašė:
Vyresneli augindama stebėjausi iš vaikų ir tėvų, kaip tokiu būna, kad neklauso, išdykauja ne vietoj ir nelaiku, piešia kur pasitaiko, ožius rodo, o jau kur pa…
Jo man patinka tos, tu siokia tokia ir anokia, tu nemoki vaiku aukleti, as va savo uzauginau mano taip dare, taip sake, taip sisiojo, ... Tavo vaikas to nedaro, ano nedaro, ar ten ta daro ana daro, va mano tai nebuvo toks. Ir dazniausiai mokina tos kur turi vos 1-na vaika, ir pagal ta savo vaika teisia visus kitus likusius pasaulio vaikus kad va kazkokie kitokie, o tevai tai isvis nemoka su vaiku, ... Mano dvi, ir abi skirtingos, ir valgo, ir miega, ir tuoleto reikalai, ir pomegiai, ir charakteriai, ... Nu viskas skiriasi. Didziajai nakciai pampa nuemiau nuo 1 metu, mazoji dar dabar buna su pampu miega, buna nebededu, didziajai net mintis nekilo piesti ant sienu, mazoji piesia visur, sienos, durys, patalyne, katinas, visas jos kunas, nu visur, ant popieriaus neperdaugiausiai megsta piesti, mazoji cyple, didzioji ramesne, mazoji kopijuoja sese bet valgo viska, didzioji kuo toliau tuo labiau patampa vegetare, nors as tam ir labai priestarsuju. Nu skirtingi tie vaikai, mes buvom 3 ir visi trys skirtingi, o tevai gi tiepatys, taisykles tospacios
ugnele1 parašė:
Jo man patinka tos, tu siokia tokia ir anokia, tu nemoki vaiku aukleti, as va savo uzauginau mano taip dare, taip sake, taip sisiojo, ... Tavo vaikas to nedaro, ano…
Maniskiai ir lb skirtingi, kaip diena ir naktis ir vienas kitą papildo, jei kuris ko nedaro, tai kitas būtinai padarys
Rafinuota_bohema parašė:
Bet juk Taip smagu! Ne sienos, o vaikai yra laime ir didziausias dziaugsmas
Nuo pat mazu dienu nedraudem paisyt tai va siandienai rezultatas toks.

10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai