kabinetuke parašė:
Papasakosiu kaip savo antrąjį variau gimdyt. Antrą nakties užėjo sąrėmiai, vyras gryžęs po linksmo klasiokų susitikimo, susikalbėti sunku. Be šiaip taip pribudin…
a filmo nekūrėt dar su tokia istorija?
nebloga komedija būtų
kabinetuke parašė:
Papasakosiu kaip savo antrąjį variau gimdyt. Antrą nakties užėjo sąrėmiai, vyras gryžęs po linksmo klasiokų susitikimo, susikalbėti sunku. Be šiaip taip pribudin…
a filmo nekūrėt dar su tokia istorija?
nebloga komedija būtų
Gretiute parašė:
a filmo nekūrėt dar su tokia istorija?nebloga komedija būtų
![]()
As tai uzmusciau jei maniskis prisiliuobtu... Visa nestuma visur kartu buvom ir negėrė ( na nebent pora alaus). Bet ir tai paskutinem savaitem nieko... Juk nzn kada ir kas... O jei blogai pasijusi, ka daryt?
Rafinuota_bohema parašė:
As tai uzmusciau jei maniskis prisiliuobtu... Visa nestuma visur kartu buvom ir negėrė ( na nebent pora alaus). Bet ir tai paskutinem savaitem nieko... Juk nzn kada…
yra greitoji
atsakinga yra negerti,stebeti zmona,buti visada pasiruosus,tam momentui,bet ne visi vyrai menesis iki termino suusiima,negere,neuzsiema savais reikalais ir pomegeis
tiksliau retas kuris toks
lylalyla parašė:
yra greitojiatsakinga yra negerti,stebeti zmona,buti visada pasiruosus,tam momentui,bet ne visi vyrai menesis iki termino suusiima,negere,neuzsiema savais reika…
As nieko nenoriu izeist, bet juk abu planuoja vaikuti, tai abu ir rupintis turi nuo jo uzsimezgimo pilvelyje... As pvz vyrui, kuriam svarbiau islekt palakt, o ne su manim ir vaikeliu but antro negimdyciau. Bet cia mano nuomone...
lylalyla parašė:
yra greitojiatsakinga yra negerti,stebeti zmona,buti visada pasiruosus,tam momentui,bet ne visi vyrai menesis iki termino suusiima,negere,neuzsiema savais reika…
O tai cia sunku menesi negert? Mano vyras per visa nestuma gal kelis kartus tik isgere, o dabar kai maziukas yra, tai tik per sventes ir tik namuos kokio vyno taure ar alaus viena
as teises isilaikysiu tai jau leisiu ir jam isgert, atsipalaiduot biski labiau
Rafinuota_bohema parašė:
As nieko nenoriu izeist, bet juk abu planuoja vaikuti, tai abu ir rupintis turi nuo jo uzsimezgimo pilvelyje... As pvz vyrui, kuriam svarbiau islekt palakt, o ne su…
Pritariu. Kai atsiranda vaikutis ar pilvely jis, ar jau ant ranku tai esi pilnai atsakingas. Tas vaikas ne tik mamos, jis jusu abieju ir abiem vienodai reik rupintis. Net kalbos negali but apie kazkokius baliavojimus kai zmona nescia. O jei jau yra proga tai turi but ir saikas ir back up'as jei reiktu staigiai vaziuot.
Juditel3 parašė:
O tai cia sunku menesi negert? Mano vyras per visa nestuma gal kelis kartus tik isgere, o dabar kai maziukas yra, tai tik per sventes ir tik namuos kokio vyno taure…
pffff...tai ir man taip atrodo kad ar cia sunku?kas cia tera,vaikas abieju...
bet tik man taip atrodo,o daugumai vyru taip neatrodo
bent mano aplinkoj kitokio tipo vyrai,labai "kieti"
aisku as cia perkeltine prasmre bet turbut save laiko tokiais,ir tokiu daug yra.
Juditel3 parašė:
Pritariu. Kai atsiranda vaikutis ar pilvely jis, ar jau ant ranku tai esi pilnai atsakingas. Tas vaikas ne tik mamos, jis jusu abieju ir abiem vienodai reik rupinti…
ojei...kur jus tokiu vyru gavot?
lylalyla parašė:
ojei...kur jus tokiu vyru gavot?![]()
Skotijoj
mano vyras nelietuvis
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai