Monika@ parašė:
kaip skaniai pavalgiau!!!aciuuu,dejau varskes,maza obuoli,kiausini ir pilno grudo miltu,valgiau su agavos sirupu ir riesutu sviestu,laukiu matavimo,tikiuosi tilpsiu…
Kaip cukrus po blynų?aš rezgu planą juos pietum pasidaryt🙄
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįMonika@ parašė:
kaip skaniai pavalgiau!!!aciuuu,dejau varskes,maza obuoli,kiausini ir pilno grudo miltu,valgiau su agavos sirupu ir riesutu sviestu,laukiu matavimo,tikiuosi tilpsiu…
rugiagele-as parašė:
6.9 po valandos
o taip skanu buvo kad vel greitu laiku kepsiu
Baltasvejas parašė:
Dar visai gerai sukuosi su pietu blynais! Irgi sutarkuoju cukinijos, kiausinio, pora saukstu aviziniu miltu ir siek tiek surio! Ir valgau su varskes padazu! Nu irgi…
O jums cukinija nekelia cukraus? nes man tai žiauriai...
mo.n parašė:
O jums cukinija nekelia cukraus? nes man tai žiauriai...![]()
Nea
ji juk kaip agurkas, giminaite :)))
Monika@ parašė:
6.9 po valandoso taip skanu buvo kad vel greitu laiku kepsiu
![]()
b
mariposita parašė:
Man kažkoks kosmosas prasidėjo paskutinę savaitę, nuo to kas nekėlė ankščiau šiandien 7,4po 2h kynva+varškė+spanguolės 🤦♀️ kas per šudas, kodėl pasikeitė?…
tai gal kynva? Man kruopos kelia, galiu tik kokius 3 šaukštus virtų suvalgyti
mariposita parašė:
Man kažkoks kosmosas prasidėjo paskutinę savaitę, nuo to kas nekėlė ankščiau šiandien 7,4po 2h kynva+varškė+spanguolės 🤦♀️ kas per šudas, kodėl pasikeitė?…
K mieloji as vargau gale ziauriai,is ligoniniu neisejau...
Mira. parašė:
Sveikos, ir aš vargstu su GD 😔 vakar buvau klinikose, trys nukrypę skaičiukai per savaitę sakė labai blogai ... matuosiuos iš naujo iki 20 d. ir tada žiūrėsim ar ne…
Durk nedurus...kai kyla.tai kyla...begali tik nestresuoti o kaifuoti nestumu na ir maista pasiziureti...
rugiagele-as parašė:
O vat Jūs, tai pagalvojus šaunuolė, net ne šaunuolė, o maladec.Aš va sėdžiu patogiai namie, tai dėl cukraus nervinuos, tai mažylis visai nejuda vėl stresas.O Jūs s…
Labai aciu uz ta “saunuole ir maladec”😁🌸
Tikrai-yra ka veikti ir sukuosi viena nuo ryto iki vakaro,kol vyras is darbo grizta. Kartais taip lyg is sono i save pasiziuriu ir net juokas paima is savo strategavimo 😅 O jau dienos lekia!!!
Man tai kynva labai tiko. Maisydavau su salotom ir feta 🤗
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai