Apocalyptica parašė:
Mano kate daba valgo royal canin, galvoju gal yra kokybiskesnio maistelio uz ta pacia kaina? Gal ka patarsit?![]()
yra dar hils jis man labiau patinka
Apocalyptica parašė:
Mano kate daba valgo royal canin, galvoju gal yra kokybiskesnio maistelio uz ta pacia kaina? Gal ka patarsit?![]()
yra dar hils jis man labiau patinka
Apocalyptica parašė:
As cia royali ant akcijos nusipirkau... dviguba doze uz vienos kainaakciju neliks, tai reik apsiziuret, kas cia aplink... as pet24 svetainej ziurinejau tai to m…
mano katinai noriau ji ede ir stambesni bei grazesnio kailio tapo
ir nezinau mitas ar ne, bet kazkur esu girdejus, kad ten maziau chemijos prideta, bet sito fakto negaliu patvirtinti
Man tai Hills nepatinka, nei mano katės jį valgo, nei sudėtis juo kažkuo geresnė negu RC
Pati jei neturėčiau sutarties sudariusi su RC Lietuva ir negaučiau pašarų daaaug pigesnėmis kainomis nei parduotuvėse, tai pirkčiau tik Applaws, Power of Nature, Orijen arba Acana. Bet kolkas RC puikiai tinka britukams arba oral sensitive.
lari1980 parašė:
as taip pat Royal Canin perku,tik va kailiukas pradejo labiau sertis..gal pavasaris taip veikia,o gal vitaminu papildomai reikia.kaip galvojate?
Dabar šėrimosi sezonas, todėl normalu, nebent keitėte maistą ir tai pasireiškė, tai gali būti ir alerginė reakcija. Vitaminų papildomai aš spec. katėms neduodu, nebent tik žuvų taukų žmogiškų, nes gerina kailio kokybę arba kai užeina kokia bado akcija joms, tai nuperku Virbac tokia pasta yra Nutri Cat vadinasi.
Labai prašau paaukoti katinuko operacijai, vakar buvau jo aplankyti gyvai, patikėkit, kiekvienas jūsų litas jam bus begalinis spyris toliau kovoti už savo gyvybę...
Issprendziau sisiojimo lovoj beda! Tiksliau vyras issprende... granules katei nepatiko... o as atkakliai siekiau, kad darytu i jas... nzn kaip seimininkei dare... zodziu dabar i susokanti kuo puikiausiai daro, kartais uztinku tupsiant ant lovos, bet paginu ir ji tiesiai i deze varo be jokiuproblemu... ar galima tiketis, kad suaugus i granules darys?
Ursu bursu, kur perki ever clean kraika? Gal kur pigiau zinai?
Apocalyptica parašė:
Issprendziau sisiojimo lovoj beda! Tiksliau vyras issprende... granules katei nepatiko... o as atkakliai siekiau, kad darytu i jas... nzn kaip seimininkei dare... z…
Perku Klaipėdoj per tokį vieną vyrą, turiu jo skype, jei reikia į P.M.
Buvom pas veta... pasiskiepijom kate... del isvarzos nk nesupratau, paziurejo, sako cia ne isvarza... nu daugmaz niekis cia... liepe maista pakeist... lyg ir paberta biski katuke, bet ji gi nuo mazosios maisto nuvagia... zodziu siule specific maisteli, gal kas ka apie ji zinot? Internete labai jau mazai kur juo prekiaujama... toks nepopuliarumas man kazkaip keistokai atrodo...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai