Adsmail parašė:
mano grazuole predejo slapintis su nedidelem kraujo priemaisom, tai issigandus pas veterinara nuveziau, antibijotikais gyde, sako cistitas (pusles uzdegimas). Bet n…
eina sau kokia graudi istorija kaip kankinosi gyvunelis...
Adsmail parašė:
mano grazuole predejo slapintis su nedidelem kraujo priemaisom, tai issigandus pas veterinara nuveziau, antibijotikais gyde, sako cistitas (pusles uzdegimas). Bet n…
eina sau kokia graudi istorija kaip kankinosi gyvunelis...
_Fatima_ parašė:
Ankaklis turetu trintis i kakla, bent jau suniui turi tilpti du pirstai, tai manau su katinais yra panasiai. Kai jis tiek suverztas bus kazin ar lengvai jis kazkur …
gal...tikekimes cia ne blogas zenklas...
snd jau mes zvalesni tik kazkodel needa..gal kkokiu minciu turite kaaip privilioti esti spec gydoma maisteli vakar ede snd ne....miauksi i lauka baisiai nori bet jei isleisiu gali negristi eis per merginas savo...
-Airina- parašė:
Laba,
ar tikrai akmenlige nustate?
taip mergyt akmenlige nes apziuros metu pilna pusle buvo ir siai dienai nuo vaistuku geriau va ka tik vel suleidom db miega po pusvalandzio ieskos toleto jau savo...bet pastebejau kad uostineja visur skaiciau budingus pozymius tai tikrai prie visu kitu pozymiu sysioja bet kur bet as kaip stebiuo diena nakti tfiu tfiu zinau net valandom kada sysioja db...mum israse spec maistelio ko gero kazkas pan nes sveriamas ir tokia mostele ten papildas tirpdo visas negeroves
apciukas parašė:
Pas mus du katinukai,vienas is sanitarines tarnybos paimtas,kitas veislinisabudu mylimi ir lepinami
![]()
oi kokie mieliakai ir lelius jauciu cia jo geriausi angelai sargai
Fila parašė:
man dabar iskilo klausimas mes saviski lepinam rodom daug demesio ir viska kaipp atsiras lelius o kss tada bus....nes kaip prijaukintas tai toks kartais neprognazuo…
Kazkaip musiskis nerode priesiskumo vaikui,didiji jau turejom 3 metus kai gime mazyle,o vaislinuka isigijom kai Viltei jau buvo 6 menesiai,tai sitas nuo mazumes jau kartu auga
julciuk parašė:
mes saviškį paemėm kai jau buvo vaikas. pavydo nebuvo, bet gauna į kailį ir jis nuo mano panikės ir ji nuo jo
o kokios akys pir ma karta matau tokias ryskias kates akis geras...jis ten priristas/? kodel
apciukas parašė:
Kazkaip musiskis nerode priesiskumo vaikui,didiji jau turejom 3 metus kai gime mazyle,o vaislinuka isigijom kai Viltei jau buvo 6 menesiai,tai sitas nuo mazumes jau…
tikiuos ir mums viskas bus gerai...o ar tiesa kad besilaukianti moteris negali valyt kates dezes??
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai