Fila parašė:
o kokios akys pir ma karta matau tokias ryskias kates akis geras...jis ten priristas/? kodel![]()
Pirma karta i lauka su pavadeliu ejo. Bijojom kad pabegs
Tai va.. Ir aš nesuprantu kaip galima buvo tokiu akiu savininka ismest i gatve.
Fila parašė:
o kokios akys pir ma karta matau tokias ryskias kates akis geras...jis ten priristas/? kodel![]()
julciuk parašė:
mes saviškį paemėm kai jau buvo vaikas. pavydo nebuvo, bet gauna į kailį ir jis nuo mano panikės ir ji nuo jo
Kokios akys katinelio! Grozis!
Adsmail parašė:
Kokios akys katinelio! Grozis!
Lb grazios akys :))
Fila parašė:
gal...tikekimes cia ne blogas zenklas...![]()
snd jau mes zvalesni tik kazkodel needa..gal kkokiu minciu turite kaaip privilioti esti spec gydoma maisteli…
Zinok seriau kaip vaika ant ranku pasiemus, grudau po kasneli, neleisdavau isspjaut maisto, kadangi ilgai sirgo, apetitas dinges, svorio trecdalis nukrito - privalejau maitint kad ir per prievarta
Fila parašė:
tikiuos ir mums viskas bus gerai...o ar tiesa kad besilaukianti moteris negali valyt kates dezes??
Gali,taciau reiketu tai daryti su pirstinemis ir paskui nepamirsti nusiplauti ranku
galima uzsikresti toksiplazmoze,bet ja galima uzsikresti ir nuo neplautu vaisiu :),o katinas ja savaite gali nesioti,ta uzkrata.
labas rytas mergaiciukes
julciuk parašė:
kokiu ziauriu zmoniu buna ne tas zodis...lb mielas katinelis
as itariu kad musiskis irgi atvestas ir i miska paleistas sergantis...anksciau nebuvo jo cia ju matyti o be to nuo pat pradziu nleido prisiliesti rie pilviko...ir lb miauksedavo mano nuomone jog ir anksciau akmenlige turejo tik idomu ar ji gali buti letine liga?? nes db jau jam geriau ir dar meilesnis ramesnis pasidares katinelis.be leidzia pilviuka paglostyti.
Adsmail parašė:
Zinok seriau kaip vaika ant ranku pasiemus, grudau po kasneli, neleisdavau isspjaut maisto, kadangi ilgai sirgo, apetitas dinges, svorio trecdalis nukrito - privale…
vakarvisa d neede vakare atsigule virtuveje ant plyteliu sakau gal jam skauda o jos vesios vesina pusle tai ne taip skauda kisau pi viena zirniuka ir ka pavyko uzkrimto siek tek bet kaku nedaro 2 d...mum s vyru taip nepatinka...
apciukas parašė:
Gali,taciau reiketu tai daryti su pirstinemis ir paskui nepamirsti nusiplauti rankugalima uzsikresti toksiplazmoze,bet ja galima uzsikresti ir nuo neplautu vais…
taip taip apie sita liga r kalbejau... buvau kazkur skaiciusitai asiteiravau dar jusu panelytes
na kol kas tik planuojamas lelius bet apsidrausti viskam noriu
Fila parašė:
labas rytas mergaiciukes![]()
Manoji per prievarta buvo seriama, tai zinojau kad turi maisto, bet kakucio eidavo labai retai kas labai gasdino, rekordas - net 7 dienos be kakuciu! Veterinaras sako reikia sunerimti po 3 dienu, tai kai nieko nesulaukiau jau ir pieno daviau, sakiau gal pramus... Kartais padedavo, kartais ne. Veterinaras ir vaistuku buvo daves paspartint "reikala", bet irgi ne visad padejo
Fila parašė:
labas rytas mergaiciukes![]()
Musu tiek katinas, tiek suo jei nenori valgyti is indelio valgo is ranku. Jei eda zalia mesa galit pabandyti kokios vistienos krutineles gabaliuku papjaustyti (ar zuvies, priklausomai nuo gurmano skonio). Kiek esu girdejus, tai akmenlige paprastai atsiranda nuo sauso maisto (ypac jei yra seriama pigesniu maistu is maximos ar rimi). Bet viskas jums bus gerai, siek tiek kantrybes ir viskas susitarkys!
Adsmail parašė:
Manoji per prievarta buvo seriama, tai zinojau kad turi maisto, bet kakucio eidavo labai retai kas labai gasdino, rekordas - net 7 dienos be kakuciu! Veterinaras sa…
eina sau tai vis tiek skambinsiu gydytojaij ta reikes pasakyt apie si reikala...
_Fatima_ parašė:
Musu tiek katinas, tiek suo jei nenori valgyti is indelio valgo is ranku. Jei eda zalia mesa galit pabandyti kokios vistienos krutineles gabaliuku papjaustyti (ar z…
tap taip mieloji mum ir sake nuo visokiu kiteketu ir nuo pigesniu mes pagrinde serem su zuvim ir su vistiena mano kate tuos nzn ju kokia kaina bet smulkus tokie ede lb jus.ir duodavos is skarbonkiu mesyte...pakaitom bet va...db spec sausa israse dalini ir sake tik vanduo ir sitas gydomasis sausas maistelis tai bijau ka kita duoti...
Fila parašė:
eina sau tai vis tiek skambinsiu gydytojaij ta reikes pasakyt apie si reikala...
Kadangi jus esant "mama", jus geriausiai pazystate savo gyvuna ir zinote ko jam reikia. Kaip pavyzdi pateiksiu savo suni - pasiemem is veislyno, ten ir sausiaka pirkom. Nuo to sausiako buvo labai skysti viduriai, tada keitem i kita sausiaka, niekas nesusitvarke, vel i kita ir turejom suni, kuris atrode taip, lyg mes ji badu butume marine (o uz maista sumokedavom daugiau nei po 200 uz 12kg). Jei tik uzvalgydavo triesdavo daugiau nei matydavo, keldavomes ir vesdavom i lauka po 3 kartus per nakti. Visi lyg susitare siule isbandyti kita sausiaka, kiekvienas su savo pasiulymais, o mes nutarem pereiti prie zalios mesos (aisku visi ziurejo skeptiskai, kaip nepatogu, kaip brangu ir panasiai). Dabar turim aktyvu suni, po truputi pradeda augti svoris ir baigesi visi naktiniai kelimaisi. Klausykit sirdies, kartais ji buna geriausias patarejas
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai