indreu parašė:
prasom, prasom... pas ka eisi?
Pas neonatologa reikia uzsirasyt. ( kazin ar gerai parasiau, pinasi liezuvis man
)
indreu parašė:
prasom, prasom... pas ka eisi?
Pas neonatologa reikia uzsirasyt. ( kazin ar gerai parasiau, pinasi liezuvis man
)
lelija.kl parašė:
gali buti :), juk klp maut mazutele :)....
ar zinojote , mamytes, kad ryt assorti viskam nuolaida , isskyrus pampersus :)....praeita sav pardaveja papliatkijo, nes visame bige bus nuolaidos, tai privalo ir jie daryti, sake is vilniaus buvo tokia zinia![]()
Aciu kad papliotkinai, reiks nulekt
nuolaidos bus rytoj. jau skrajute gavau i pasto dezute, kad BIG'e bus "black friday". ten visos pardes surasytos abieju bigu ir kur kokios nuolaidos bus. apie assorti tai parasyta tik tik, kad perkantiems sauskelniu paki dovanu duos dregnu serveteliu, bet kitur tai tikrai nemazai nuolaidu bus
Juraciuka parašė:
nuolaidos bus rytoj. jau skrajute gavau i pasto dezute, kad BIG'e bus "black friday". ten visos pardes surasytos abieju bigu ir kur kokios nuolaidos bus. apie assorti tai parasyta tik tik, kad perkantiems sauskelniu paki dovanu duos dregnu serveteliu, bet kitur tai tikrai nemazai nuolaidu bus![]()
jo jo -as ir gavau ta skrajute tai varysiu i riki2 papirkt palu,bei merliuku :)ir i assorti pampiu.
lelija.kl parašė:
gali buti :), juk klp maut mazutele :)....
ar zinojote , mamytes, kad ryt assorti viskam nuolaida , isskyrus pampersus :)....praeita sav pardaveja papliatkijo, nes visame bige bus nuolaidos, tai privalo ir jie daryti, sake is vilniaus buvo tokia zinia![]()
o cia tai naujiena
astulis parašė:
reiks i man palekt. misinelio kaina pasiziuresiu kiek ten pas ju kainuoj
Kaip tavo mazius?
didi parašė:
jo jo -as ir gavau ta skrajute tai varysiu i riki2 papirkt palu,bei merliuku :)ir i assorti pampiu.
kiek is kt mamu teko girdet, tai libero nieko gero. pati nebandziau, tai nlb ka galiu pasakyt
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai