ziedunee parašė:
kuo tie gultukai ypatingi, kad naudoti ir dar tokie brangus![]()
As ir nesuprantu.Vis i juos pasiziuriu,nieko blatno jie kaip ir neturi,visai paprastuciai atrodo???Galvoju reikes kazka pirkti,tik galvoju ar suynes ar gultukus.
ziedunee parašė:
kuo tie gultukai ypatingi, kad naudoti ir dar tokie brangus![]()
As ir nesuprantu.Vis i juos pasiziuriu,nieko blatno jie kaip ir neturi,visai paprastuciai atrodo???Galvoju reikes kazka pirkti,tik galvoju ar suynes ar gultukus.
Ligituxx parašė:
Babybjormai![]()
iki kokio amziaus ar svorio juos geriausia naudoti nes as gundausi cia uk naujus pirktis, naujas 80 kainuoja, deveti apie 60, galim ir pigiau rast, bet toli vaziuot pasiimt tai neapsimoka man.
kristar10 parašė:
as turiu 2 gultukus paprastus, tai jauciu juos max iki 3-4 men galima naudoti, ne ilgiau, man rodos babybjornai ilgiau tempia
kristar10 parašė:
mes gultuku nepirksime, nes su pirmu turejom, drauge perleidus buvo, tai maziui nepatiko, rekdavo, visiskai nepanaudojom, dabar ta pati turime, tai vel neaisku ar ir siems patiks, manau nera reikalingiausias daiktas
ziedunee parašė:
mes gultuku nepirksime, nes su pirmu turejom, drauge perleidus buvo, tai maziui nepatiko, rekdavo, visiskai nepanaudojom, dabar ta pati turime, tai vel neaisku ar i…
man babybjornai patinka tuo kad veliau gali naudot ir kaip maitinimo kedutes kai jie pradeda valgyt, susidedi vaikus ir maitini, ten berods 3 pozicijos yra. Tai kai jau didesni labiau sedima gaunasi. As vis dar galvoju galvoju, palauksiu savo baby shower ir uzsiprasysiu dovanu cekiu is mothercare ir gal prigriebsiu, kol kas dar mastau giliai labai
Yurga parašė:
iki kokio amziaus ar svorio juos geriausia naudoti nes as gundausi cia uk naujus pirktis, naujas 80 kainuoja, deveti apie 60, galim ir pigiau rast, bet toli vaziuot…
nuo gimimo iki tol kol nulaikai vaikus juose
as dar ir dabar retkarciais saviskius i juos ikisu pvz kol duse nusimaudau
bet jau siaip sau nebenori jie juose sedet. Is tikro jau niekur jie nebesedi nori tik vaiksciot ir vaiksciot
Maitinimo pradzioj ir as juose maitinau. Gerai kad jie lengvai nusiima ir issiskalbia
As viena pirkau nauja, kita drauge skolino. TAi bent jau mano nuomone jie verti kiekvieno isleisto lito
Kaip beje ir Stokke maitinimo kedutes.
O gal kam teko tureti si:
www.piguvaikui.lt/gultukai-supynes/4226-tiny-love-lopsys-gultukas-rocker-napper-3in1.html
Ligituxx parašė:
nuo gimimo iki tol kol nulaikai vaikus juoseas dar ir dabar retkarciais saviskius i juos ikisu pvz kol duse nusimaudau
bet jau siaip sau nebenori jie juose s…
as labai daug skaiciau atsiliepimu apie tuos gultukus tai zinau kad nieks nesigaili kad turi tokius, as dar galvosiu, siaip jie brangus yra, bet as kur turiu gultukus tai zinau kad pirmaji tokiam max iki 3 men laikiau, nes jam ten buvo nulis veiklos ir jis labai judrus buvo, nenorejo gulet, jam reikejo viska matyt, su dviem biski sunkiau del to kad du, abieju nepalaikysi ant ranku ar i nesiokle neisidesi.
nu da giliuose apsvarstymuose del to esu
kristar10 parašė:
stebuklas turbut paprastume
BEnt jau maniskiai juos labai mego - kol mazesni buvo duodavau po koki zaisliuka, su koja palinguodavau - taip ir bendraudavom visi trys
veliau padedavau i tarpa zaislu deze ir kuisdavosi jie joje. MAitindavau kol dar nesedejo pilnai maitinimo kedese nes musu maitinimo kedes neturi pusiau gulimos padeties. I svecius jei ur vaziuodavom visad jas pasimdavom, i kavine - nes vietos neuzma, viens du susilanksto, lengvos. Svarbiausia kad vaikam jose labai saugu - neislips, neiskris ir neuzsigaus. As kai dazniausiai su vaikais viena bunu tai man labai svarbu budavo tureti juos kur saugiai padeti kol valgyt paruosi jiem ar elementariausiai i dusa ar tulika nueit
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai