kristeti parašė:
Sveikos, ukmergiškės mamosgal žinote, kam gali reikėti daugkartinių sauskelnių?
as apie jas mastau
bet kolkas dar nieko neperku, tai jeigu neisparduosi, susisieksiu su tavim
kristeti parašė:
Sveikos, ukmergiškės mamosgal žinote, kam gali reikėti daugkartinių sauskelnių?
as apie jas mastau
bet kolkas dar nieko neperku, tai jeigu neisparduosi, susisieksiu su tavim
turejau ir as, bet nezinau net
nelabai man jos patiko ziema ar saltesniu metu nelabai praktiska, o kadangi mes gimem balandi, tai truputi pabuvom o visa vasara tik su triusiukeliais prabuvom, tas pats manau, i vezimuka paklodavau neperslampama paklode ir budavo jiman sau patenkinta pusnuoge
geranta parašė:
as apie jas mastaubet kolkas dar nieko neperku, tai jeigu neisparduosi, susisieksiu su tavim
![]()
gerai, jei ka - kreipkites
as naudojau savo suneliui ir tikrai patenkinta: vaikui sveikiau, o isskalbia skalbimo masina
labai patinka muilo riesutai skalbimui.
Na, kiek mamu, tiek nuomoniu - vienoms patinka ir pasiteisina, kitoms nelabai
Lina Aug parašė:
O aš deja jau užsisakiau, kad pasiūtų![]()
irgi labai gerai
o virsutines neperslampamas sauskelnytes jau turi? pas mane yra.
kristeti parašė:
irgi labai geraio virsutines neperslampamas sauskelnytes jau turi? pas mane yra.
Na, Ukmergėj tai tikrai sudėtinga su šiomis sauskelnėmis. Aš užsisakiau megztas vilnos kelnytes prilaikančias. bet tik vienas, paskui gal rasiu kas numegs..
Stellaa parašė:
o kodel jus nenorit vienkartiniu?
Aš asmeniškai noriu šiek tiek prisiliesti prie to, kaip mama mane augino
vystyklai man suteikia jaukumo
Tiesiog, nepatinka vienkartines sauskelnės, bet aišku ir jų neatsisakysim, pačias pirmas savaites, bei naktimis, jei bus būtinybė
Lina Aug parašė:
Aš asmeniškai noriu šiek tiek prisiliesti prie to, kaip mama mane auginovystyklai man suteikia jaukumo
Tiesiog, nepatinka vienkartines sauskelnės, bet aišku ir jų neatsisakysim, pačias pirmas savaites, bei naktimis, jei bus būtinybė
![]()
Be to, vienkartines sauskelnes nera sveika kudikiams, ypac berniukams. Musu mamoms tai sunku buvo vystyklus skalbt, o mes tai juk turim automatines skalbykles, idedi ir isimi, ir visas vargas
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai