kristeti parašė:
Be to, vienkartines sauskelnes nera sveika kudikiams, ypac berniukams. Musu mamoms tai sunku buvo vystyklus skalbt, o mes tai juk turim automatines skalbykles, idedi ir isimi, ir visas vargas![]()
Taip
ir kainų atžvilgiu gaunasi pigiau
kristeti parašė:
Be to, vienkartines sauskelnes nera sveika kudikiams, ypac berniukams. Musu mamoms tai sunku buvo vystyklus skalbt, o mes tai juk turim automatines skalbykles, idedi ir isimi, ir visas vargas![]()
Taip
ir kainų atžvilgiu gaunasi pigiau
Lina Aug parašė:
Taipir kainų atžvilgiu gaunasi pigiau
![]()
Del kainos tai nzn.sudejus elektros vabdend skalbimo priemoniu sanaudas manau gaunas taspats ;) bet kad sveikiau tai faktas
Na
geranta parašė:
Del kainos tai nzn.sudejus elektros vabdend skalbimo priemoniu sanaudas manau gaunas taspats ;) bet kad sveikiau tai faktas![]()
Aš tai užsisakiau pas vieną mamą kuri siūna,tai sumoje gavosi nedaug litų
o mums gyvenant Švedijoje tai elektra nekainuoja
didelis pliusas
Nezinau kuo jau taip nesveika, daug vaiku uzaugo su jom ir nieko blogo.... O daugkartines, nezinau ar apie tokias kalbat, as esu macius tai ten aiskiai jos greitai persigeria, virsus medziaginis. Toks susidaro ispudis kad po pirmo pasisiojimo reikia keist pampersa, nes vaikui slapia lb jausis,o vasara dar ir silta su jom... Bet gal as ne tokias maciau kaip jus kalbat, uzsisakinejat specialiai tai gal geros. Cia kiekvienos mamos pasirinkimas kas geriau ju vaikam.
geranta parašė:
Del kainos tai nzn.sudejus elektros vabdend skalbimo priemoniu sanaudas manau gaunas taspats ;) bet kad sveikiau tai faktas![]()
Del sanaudu skalbiant - juk siaip ar taip skalbiat mazylio drabuzelius ir kt., viską tuo pačiu. O aš naudoju muilo riešutus - ekologiška, nealergizuoja ir pigu - vienos pakuotes pakako daugiau nei metams
O kuo nera labai sveika, jau tikrai daug visur rašo...
Lina Aug parašė:
Aišku, kad kiekviena sprendžia savaipaš tai nusiteikusi su jomis auginti, bet jokiu būdu kitų neagituoju, kiekvienai savo
![]()
Žinoma, kiekviena sprendžia
aš ir neagituoju
asmeniškai, mes mišriai naudojom, siaip su daugkartinem, o nakciai ir ziema i lauka su vienkartinem
kristeti parašė:
Del sanaudu skalbiant - juk siaip ar taip skalbiat mazylio drabuzelius ir kt., viską tuo pačiu. O aš naudoju muilo riešutus - ekologiška, nealergizuoja ir pigu - vienos pakuotes pakako daugiau nei metams![]()
O kuo nera labai sveika, jau tikrai daug visur rašo...
O kas per muilo riešutai? dar neteko girdėti, kur perkat?
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai