Paulina2 parašė:
O kaip trumpintumėte ir kraipytumėte vardą Spengla-Ūla?![]()
Čia jau ir kraipyti nebereikia...
Paulina2 parašė:
Čia jau ir kraipyti nebereikia...
Paulina2 parašė:
Man skaitosi tik kaip vienas žodis "Spenglaūla".. Ar čia tame ir yra tas "ypatingas ritmas"?
Paulina2 parašė:
visko prigalvot galima, bet dabar gal neuzsiiminesiu sedet ir galvot kaip cia isvarcius jusu ta varda. Dar angliskai paziurejau- spangle- blizgutis
(jei cia kalbant apie ta keliavima kur nors). Dabar pamasciau- nereiktu nei iskraipyt vardo, man didziausias peilis butu, jei isgirsciau ka sakant pvz, kad vardas debiliskas, arba debilai tevai, jei toki sugalvojo.
Rūtelėlė parašė:
Man skaitosi tik kaip vienas žodis "Spenglaūla".. Ar čia tame ir yra tas "ypatingas ritmas"?
kazkoks "spangalas" gaunas. is sono turbut girdetusi tik "Spenglūla".
JusteK parašė:
nu kad vardas karjerai padetu, tai pirma kart girdziu.... toks vaizdas, kad tik del vardo esate ten, kur dabar esate.
Vardas padeda, nes tu nedingsti kitų vardų minioje ir tau lengviau yra kaupti pažintis ir kopti karjeros laiptais. Aš tikiu, kad jei būčiau buvusi kokia Agnė, Kristina ir t.t. (jokių būdu nesakau, kad tai blogi vardai), man būtų kur kas sunkiau. Taip, kad šiuo atveju vardas tikrai padeda.
Paulina2 parašė:
Vardas padeda, nes tu nedingsti kitų vardų minioje ir tau lengviau yra kaupti pažintis ir kopti karjeros laiptais. Aš tikiu, kad jei būčiau buvusi kokia Agnė, Kr…
Koks čia tas stebuklingas vardas, jei ne paslaptis?
Paulina2 parašė:
Vardas padeda, nes tu nedingsti kitų vardų minioje ir tau lengviau yra kaupti pažintis ir kopti karjeros laiptais. Aš tikiu, kad jei būčiau buvusi kokia Agnė, Kr…
Cia kaip kiekvienas apie save galvoja, jei esi tikrai isskirtine asmenybe, spinduliuoji "kazka" daugiau nei kiti, tai jokio skirtumo koks tas tavo vardas. tai ne vardai pasimeta minioje, tai zmones, kurie neturi reikalingo sarmo.
JusteK parašė:
nu kad vardas karjerai padetu, tai pirma kart girdziu.... toks vaizdas, kad tik del vardo esate ten, kur dabar esate.
o dieve o prie ko cia dar ta karjiera
nei logiskumo varduose nei kazkur kitur, manau uzauge dukros tikrai pasirinks viena varda ir tikrai ne spengla ir ne pajaute.
Paulina2 parašė:
Man labai keista, kad vat Ūla jums atrodo normalus vardas, o Spengla ne, gal galėtumėt paaišknti kodėl???
Nesuprantu uzsipuolusiu mamyciu, vardai kaip vardai. Spengla net gyvenime esu sutikus ir zmogui gyvent nemaise, o kodel ruta rasa skaitosi normalus vardai? Egle ar dar kokie.. Ispleskit savo pasauleziura.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai