deite parašė:
Kai tik pradejau lauktis ir matydama mamas stumiancias vezimelius vis galvodavau, kad kitais metais ir as taip stumsiu. Po pirmos nelaimes, vis galvoju, kad mano va…
Stiprybės 🙏❤
Vyras irgi skaudžiai išgyvena. Tai suprantama.. Abiems nėra lengva.
Mano būdas toks - nenurimsiu, kol nepasieksiu tikslo. Kitaip gyventi aš negaliu.
Jūs irgi, nenusiteikit, nenuvertinkit savęs.
Skaudu, kai nelaimė ištinka vieną kartą, kai tai tenka iškęsti vėl skausmas dar labiau kamuoja... 😭
Bet čia lieka viena- viltis. Viltis, kad tai nepasikartos. Negali vėl nepasisekti. Ne! Turi ir bus viskas gerai.
Manau, kad vyrą reikia po truputį pratinti. Per savo skausmą rasti jėgų kalbėti šviesius dalykus apie naują nėštumą. Drąsinti, kad viskas bus gerai. Susigalvoti kažkokį konkretų planą kaip gyventi planuojant ir pastojant. Tai nebūtinai bus tiesioginės priemonės, bet emociškai gali padėti. Vyrą ruošti kasdien po truputį, bet nespausti, nepadės...
Mano vyras irgi nenorėjo nė galvoti apie bandymą. Skausmas begalinis iškęstas. Bet aš jam žadu, kad viskas bus gerai.
Pati irgi darausi sąrašą minty, kelsiu ant popieriaus, kaip emociškai nepalūžti ir fiziškai pasiruošti. Keletą punktų :
1) rytą pradėti vandeniu, jo gerti dienos eigoje
2) sveikai maitintis
3) truputį pasportuoti
4) pagerti papildų
5) skaityti meditacinę literatūrą
6) stengtis nebūti per jautri kasdieninėse situacijose
Ir t.t.
Nežinau kiek tai padės, bet saviįtaiga irgi vaistas, privalom pasistengti, nes tikslas yra be proto svarbus😭❤❤❤
Laukiu, tavęs, nauja širdele.... 😢