https://www.facebook.com/110114013941213/posts/237567457862534/
Manau bus naudinga info🖤
https://www.facebook.com/110114013941213/posts/237567457862534/
Manau bus naudinga info🖤
Svajotoja44 parašė:
Po persileidimo praėjo daugiau nei metai ir vis dar negaliu džiaugtis jeigu sužinojau kad kas iš pažįstamų laukiasi....ar aš čia viena tokia?
Ne viena
infinity parašė:
Ne viena
Kažkaip atrodė Kad jau praėjau šitą stadija jau po kelių metų bet turbūt kol pati nepastosiu negalėsiu už kitus džiaugtis....
Svajotoja44 parašė:
Kažkaip atrodė Kad jau praėjau šitą stadija jau po kelių metų bet turbūt kol pati nepastosiu negalėsiu už kitus džiaugtis....
Man jau daugiau nei dveji metai praejo, o sirdi suspaudzia isgirdus kitu dziaugsma, matyt kitas nestumas tik tai gali apslopinti
Svajotoja44 parašė:
Po persileidimo praėjo daugiau nei metai ir vis dar negaliu džiaugtis jeigu sužinojau kad kas iš pažįstamų laukiasi....ar aš čia viena tokia?
Ne viena, šiandien sužinojau, kad pusbrolio žmona laukiasi.. Ir iškart papludau ašaromis.. Nes žinau kad jie bus laimingi, supuos ant rankų vaikelį, o aš turiu tik kapelį. Dar kartą pasijaučiau tarsi būčiau kažkokia nesveika, issigimele.. Kaip aš galėjau ne išnešioti savo vaiko
😭 kažkokie nesveiki pojūčiai ir jausmai..
tygra parašė:
Ne viena, šiandien sužinojau, kad pusbrolio žmona laukiasi.. Ir iškart papludau ašaromis.. Nes žinau kad jie bus laimingi, supuos ant rankų vaikelį, o aš turiu tik …
Kaip tik šiandien žiūrėjau nemažai filmukų anglų kalba tai kaip supratau čia labai normalus jausmai po tokių išgyvenimų tik neaišku kada išeis kitaip reaguoti į besilaukiančias... Nes man taip pat ašaros byra išgirdus kad kas nors iš pažįstamų laukiasi....
Svajotoja44 parašė:
Kaip tik šiandien žiūrėjau nemažai filmukų anglų kalba tai kaip supratau čia labai normalus jausmai po tokių išgyvenimų tik neaišku kada išeis kitaip reaguoti į bes…
Sveiki. Tikrai susigulejus viskam išeis reaguoti kitaip. .ir žinoma kai sulauksit kito mazylio, tos neigiamos emocijos sumazes.
Nuo mano netekties praejo beveik 5 metai. Ir tik susilaukus kito vaiko pradejo keistis mastymas, pradejo dziugint ir kitos nestukes.
Tik išliko tas kasmetinis skausmas prieš tylųjį gimtadienį..
Laikykites! Kazkada tikrai pasijusite geriau, kalbu iš skaudžios patirties.
Man bus 3 metai, kaip netekau savo dvynukų. Pagimdžiau sūnų per tą laiką. Bet sužinojusi, kad buvusi kolegė laukiasi dvynukų, nuliūdau. Gink dieve nelinkiu jai nieko blogo. Duok dieve jai ir jos vaikučiams sveikatos. Gaila, kad pačiai nepavyko išnešioti iki galo. O gimė per anksti
Zyziukia parašė:
Man bus 3 metai, kaip netekau savo dvynukų. Pagimdžiau sūnų per tą laiką. Bet sužinojusi, kad buvusi kolegė laukiasi dvynukų, nuliūdau. Gink dieve nelinkiu jai niek…
Užjaučiu 🖤
Bet Jūs nekalta dėl tokios savo savijautos, sužinojusi apie kolegę. Manau tai natūralu. Jums atgijo skausmingi prisiminimai.
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai