Carla parašė:
Galbūt medvilnė su bambuku? Esu mačiusi ir medvilnės tokios šiek tiek su blizgesiu, ale šilkeliu tokiu, tai įsivaizduoju, kad atrodytų gražiai
Dekui uz patarimus,reuk vaziuot i siuku parduotuve ir paciupineti
Carla parašė:
Galbūt medvilnė su bambuku? Esu mačiusi ir medvilnės tokios šiek tiek su blizgesiu, ale šilkeliu tokiu, tai įsivaizduoju, kad atrodytų gražiai
Dekui uz patarimus,reuk vaziuot i siuku parduotuve ir paciupineti
cackyte parašė:
Super mažai mergytei![]()
Pasaka. Kad man tiek kantrybes. Nors turiu super siuliukus tokiai sukneliai
cackyte parašė:
Suknelių schemas buvau įdėjusi šiam forume, tik tiek, kad pamaišau raštus. Viršų iš vienos schemos, kitą iš kitos. Kantrybės tikrai reikia..![]()
radau
apciukas parašė:
reikia Jūsų patarimųpradėjau nerti kepurytę,pagal ankščiau vienos narės ikeltą schema,kadangi neesu labai įgudus nerėja,tai nežinau kaip padaryt,kad gautusi ne …
Kai isdidinsit iki reikiamo plocio ta jusu vadinamaja karuna, tada nebedadekite stulpeliu... Visas sekancias eiles megzkite taip pat, kaip paskutine eile...
apciukas parašė:
reikia Jūsų patarimųpradėjau nerti kepurytę,pagal ankščiau vienos narės ikeltą schema,kadangi neesu labai įgudus nerėja,tai nežinau kaip padaryt,kad gautusi ne …
Galvytes apimti cm padalinat is 3,14 ir gaunat skaiciu, kokio plocio neriat blyna. Nuo tada nebeplatinat, neriat visada kaip paskutine eile ir gaunasi kepuryte. Na tikiuos supratot
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai