_Knopke_ parašė:
Galvytes apimti cm padalinat is 3,14 ir gaunat skaiciu, kokio plocio neriat blyna. Nuo tada nebeplatinat, neriat visada kaip paskutine eile ir gaunasi kepuryte. Na …
Supratau
dekui merginos.Bandysiu nerti toliau
_Knopke_ parašė:
Galvytes apimti cm padalinat is 3,14 ir gaunat skaiciu, kokio plocio neriat blyna. Nuo tada nebeplatinat, neriat visada kaip paskutine eile ir gaunasi kepuryte. Na …
Supratau
dekui merginos.Bandysiu nerti toliau
_Knopke_ parašė:
Niu mamukai, kas man pagelbes?![]()
Foto is interneto platybiu
Sveiki, kaip sekėsi Jums su virvute nerti? ar jau pabandėte? sumąsčiau ir aš išbandyti, tai įdomu, kaip įspūdžiai Jūsų
-Indriuska- parašė:
Sveikoskokie grazus Jusu darbeliai
![]()
ar priimsit dar viena nereja![]()
Puikiai!
kalipso parašė:
Sveiki, kaip sekėsi Jums su virvute nerti? ar jau pabandėte? sumąsčiau ir aš išbandyti, tai įdomu, kaip įspūdžiai Jūsų![]()
Sveiki, nebandziau dar. Siuliu parduotuvese tokios virves nera pirkti. Pas mus Siauliuose vienoj gamykloj radau ju, bet niekaip nenuvaziuoju iki ju
_Knopke_ parašė:
Sveiki, nebandziau dar. Siuliu parduotuvese tokios virves nera pirkti. Pas mus Siauliuose vienoj gamykloj radau ju, bet niekaip nenuvaziuoju iki ju![]()
Man irgi idomu kaip seksis
As ideja turiu nunerti dezutes zaisliukams.
_Knopke_ parašė:
Sveiki, nebandziau dar. Siuliu parduotuvese tokios virves nera pirkti. Pas mus Siauliuose vienoj gamykloj radau ju, bet niekaip nenuvaziuoju iki ju![]()
Galit tiksliau parasyt kur ju radot?
Ramute526 parašė:
Galit tiksliau parasyt kur ju radot?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai