Tendė parašė:
Gal tai dar Ovitrellės likučiai? Bet ar ji galėtu vaiduokliaut po 14dienų?
Imdividualu. Kitiems po 7 dienu nebuna o kitiems dar ir 13 d rodo skaiciau. Tik kartojimas leis suprasti ar ryskeja ar blanksta
Tendė parašė:
Imdividualu. Kitiems po 7 dienu nebuna o kitiems dar ir 13 d rodo skaiciau. Tik kartojimas leis suprasti ar ryskeja ar blanksta
Tendė parašė:
Man smezavo ir 14 diena po suleidimo ryte, bet vakare nebebuvo jau
bet pas jus ryskesnis, nei pas mane bubo
pameginkit dar kelis kitu firmu testukus su vakariniu slapimu, arba ryt ryte ;) jeigu bus vaiduoklis, galit megint priduot krauja ryt ;) linkiu sekmes ir tikiu, jog cia jau ne ovitrelle ;)
Tendė parašė:
Sveikutes, ar jums merginos po Ovitrelles nepasikeitė mėnesinių ciklas, man niekada nevėluodavo, bet šiame cikle nesulaukiu mėnesinių,šiandiena antra diena kaip vėl…
Šiandien dariausi testą, bet ne su rytiniu šlapimu, tai tuščias. Man taip pat 14 dienų po ovitrelle, tai likučių nebėra, bet ir nėštumo baba. Krūtinė skausminga, tai net ir nežinau ar verta toliau progesteroną dėtis.
O jūs ryškėkite 😉
Cococla parašė:
Šiandien dariausi testą, bet ne su rytiniu šlapimu, tai tuščias. Man taip pat 14 dienų po ovitrelle, tai likučių nebėra, bet ir nėštumo baba. Krūtinė skausminga, ta…
Vaistus vartokite iki testo dienos, kuria paskyre gydytojas. Jums dar tik kokia 12 dpo
as jusu vietoj rytoj priduociau krauja ir butu aisku ar kabinasi ar ne
implantacija galima iki 12 dpo, tai naturalu jei veliau implantuojas tai testai iskart nerodys
tuo labiau, kad krutines dar neatleido
Irvutė parašė:
Man smezavo ir 14 diena po suleidimo ryte, bet vakare nebebuvo jaubet pas jus ryskesnis, nei pas mane bubo
pameginkit dar kelis kitu firmu testukus su vakari…
Ačiū, tikiuosi, kad ne Ovitrelle🙂 Pameginsiu vakare dar.
Irvutė parašė:
Vaistus vartokite iki testo dienos, kuria paskyre gydytojas. Jums dar tik kokia 12 dpoas jusu vietoj rytoj priduociau krauja ir butu aisku ar kabinasi ar ne
…
O kraują daryti hcg ir progesteroną? Jei prg bus kritęs, o hcg beveik nieko, tai nutraukti progesteroną?
Cococla parašė:
Šiandien dariausi testą, bet ne su rytiniu šlapimu, tai tuščias. Man taip pat 14 dienų po ovitrelle, tai likučių nebėra, bet ir nėštumo baba. Krūtinė skausminga, ta…
Ačiū Jums, už gražų palinkėjimą.Jei tikrai riškės tai stebuklas bus, nes balandį ruošiamės IVF daryt🙈
Cococla parašė:
O kraują daryti hcg ir progesteroną? Jei prg bus kritęs, o hcg beveik nieko, tai nutraukti progesteroną?
Galima ir progesterona kartu pasisaryti, bet manau jis svarbiau jei teigiamas hcg, ivertinti ar ne per mazai pas jus jo
pagal prg vaistu nenutraukinekit, jis svyruojantis ir gali sumazeti ir vel pakilti
svarbu butu ne maziau 50 prie teigiamo hcg
o hcg darausi visada 14 dienu po ovuliacijos, arba 15-16 dienu po ovitrelles
Tendė parašė:
Ačiū Jums, už gražų palinkėjimą.Jei tikrai riškės tai stebuklas bus, nes balandį ruošiamės IVF daryt🙈
Labai to linkiu jums ;) stebuklu buna! 🤞🙏
S
Sveikos. Siandien lygiai 14 dienu po suleidimo. Nuo vakar jau nustojo buti labai jautri krutine, tad pagalvojau gal visgi nieko nepavyko ir vaistukai jau issivale kartu su kankinusiu simptomu. Pasidariau testa is gandrolabs. Po 9 minuciu kazkas dar smeizuoja(bent jau man). Tikriausiai dar vaistuku likuciai. Ketvirtadieni turejau pagal plana testuotis. Turbut pasidarysiu tadien krauja ir bus ramu.
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai