vasara07 parašė:
Man tą patį vakarą jautėsi tokia kaip šiluma pilve🤭😀 ir iškart po ov jaučiau pilvo maudimą, ko nebūdavo per kitas stimuliacijas
Kaip jus laikotės.?
vasara07 parašė:
Man tą patį vakarą jautėsi tokia kaip šiluma pilve🤭😀 ir iškart po ov jaučiau pilvo maudimą, ko nebūdavo per kitas stimuliacijas
Kaip jus laikotės.?
Žiogas parašė:
Kaip jus laikotės.?
gerai 😊
tyrimu nebesidarau, 3kartus dariaus augimas buvo , tai galvoju užteks kol iki daktaro nuvažiuosiu, bereikalo stresuoju paskui 😊
gruodžio 30d. pas gyd. bus 6+4
vasara07 parašė:
gerai 😊
tyrimu nebesidarau, 3kartus dariaus augimas buvo , tai galvoju užteks kol iki dakt…
Ooo lauksime žinių!!!!✌❤
Blond3 parašė:
As susileidau gruodzio 15d tai pirma ir antra dienom jautesi toks tempimas pilve, na o dabar apstojo, bet per mazai laiko praejo turbutsiaip kai ramiai sedz…
Kaip jauciates, jauciat kokius pozymius? man krutine jautri pasidare 😊
EmaEg parašė:
Kaip jauciates, jauciat kokius pozymius? man krutine jautri pasidare 😊
Man vis dar tempimas jauciasi, labiausiai vakare kai atsigulu, minimaliai bet kazka jauciu
O krutines jautrumas speju geras pozymis
laukiu kitos savaites kad jau butu galima darytis NT, nes kol kas tie speliojimai varo is proto
Blond3 parašė:
Man vis dar tempimas jauciasi, labiausiai vakare kai atsigulu, minimaliai bet kazka jauciu![]()
As pilvo maudima irgi jauciu, tai kaip pries mm butu toks nedidelis tempimas, krutines tai vis paziuriu ar nepraejo skaudeti, bet vis galvoju cia nuo ovitrelio dar reguoja
bijau prisisvajoti.... As irgi laukiu lb kitos savaites, tikrai tie speliojimai varo is proto, o dar sventes noresiu raure vyno isgerti 😊
Paprike parašė:
O man mažėja progesteronas buvo
1- 53, 2sav
O visi kita gerai? Manau nieko čia blogo tiesiog sviruoja
Žiogas parašė:
O visi kita gerai? Manau nieko čia blogo tiesiog sviruoja
Hcg kyla nomaliai dabar 23131 prieš savaite buvo 4739, tth irgi nežymiai padidėjo, bet 2 dar nėra. Bus matyt ka daktaras pasakys, nes kiek man žinoma progesteronas vis nėštumą turėtų kilt..
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai