2012.02.07 13:10 (prieš 14 m.)
icevice parašė:
oho,variantu cia turejai prigalvojus
mes tai tik viena sugalvojom,tas ir tiko
Teko, nes gimines su charakteriais, greit prabalsuodavo pries, as kazkaip nelabai gincyjaus, mano vyras tai nervinosi, kad jie pries koki nors varda. Kazkada skambinom sakom bus Rojus, tai sako ne ne mes tai liosuojam nelimpa sitas, sako kaip mazybiskai vadinsit, tai vyras susinervino, sako ka as turiu galvoti varda, kad galeciau ji mazybiskai vadinti, uzaugs vaikas niekas jo mazybiskai nebevadins, tai net rageli numete supykes
Kazkada sakei koki duosit, bet primirsau
Gerai kai jum taip lengvai isejo susitarti, pas mus cia karai vyko daug dienu, nes kas man patinka tas vyrui nepatinka, ka mama sako isvis kosminiai vardai buvo, sese vis norejo, kad taip pat kaip jos varda duotume tik berniukiska, o jos vardas Livija, tai sakau netinka
Daugelis vis aiskino, kad vaikas butinai lietuvisku vardu turi buti, bet man kazkaip nelabai prilipo galvojau jeigu jau bus koks danielius tai cia irasyciau daniel, kad nebutu jam problemu, nes mano varda nelabai jie supranta sunku jiem visiem su tradiciniais vardais.
Dar ziurejom, kad nebutu tokiu kaip arminas, nes kazkur skaiciau istorija, kaip anglai isverte Arm in ass, sako kokie tevai galejo vaikui duoti toki varda