Perlyte parašė:
Nu kaip kaip, pilvas erzina žoauriai. Vis dar išpūstas, nrt judėt sunku. Į vandenį žiūrėt negaliu, pykina jau nuo jo, fui. Eisiu pas daktarą, noriu į klinikas, bet …
Gal jau klinikose??
Perlyte parašė:
Nu kaip kaip, pilvas erzina žoauriai. Vis dar išpūstas, nrt judėt sunku. Į vandenį žiūrėt negaliu, pykina jau nuo jo, fui. Eisiu pas daktarą, noriu į klinikas, bet …
Gal jau klinikose??
Mamukas668 parašė:
Gal jau klinikose??
Dar kolkas ne. Bet jausmelis, kad pilvas sprogs. Sulašino klinikoje 2l vandens, o sisiot nesinorėjo
Perlyte parašė:
Dar kolkas ne. Bet jausmelis, kad pilvas sprogs. Sulašino klinikoje 2l vandens, o sisiot nesinorėjo![]()
Gal susitiksim klinikose?
Mamukas668 parašė:
Gal susitiksim klinikose?
Būtų geriau, kad ne
gydytojas nenori, kad man lašintų kažkokią lašinę ringers ar kažkas pan, dėl kalio. Nelabai aš suprantu.
Perlyte parašė:
Būtų geriau, kad negydytojas nenori, kad man lašintų kažkokią lašinę ringers ar kažkas pan, dėl kalio. Nelabai aš suprantu.
Tai beabejo geriau kad nebutu taip kaip man..
Mamukas668 parašė:
Tai beabejo geriau kad nebutu taip kaip man..
Bet as manau man taip pat kaip jum. Pilvas tikrai daugiau nei 20 cm išpūstas! Bet gydytojas liepė svertis, jei kils svoris tada i ligoninę.
Perlyte parašė:
Bet as manau man taip pat kaip jum. Pilvas tikrai daugiau nei 20 cm išpūstas! Bet gydytojas liepė svertis, jei kils svoris tada i ligoninę.
Nu sekmes,stebekite? Ir apimti pilvo ir svori. Man vis po kelis simtus priauga?
Mamukas668 parašė:
Dar gal taip neskauda,bet panasi i hyper? Man sulasina kasdien po litra skysciu,dar litra isgeriu,daugiau jau nebetelpa tai sake neprievartauti saves. Atnese baltym…
Pas Visockienę ivf darėtės?
Aš pas ją irgi lankiausi.
m.e.s parašė:
Pas Visockienę ivf darėtės?Aš pas ją irgi lankiausi.
Taip pas ja?Parekomendavo kas irgi is pirmo karto pas ja pastojo(nors tai buvo antras bandymas-pirmas pas kita)todel vaziavau.
m.e.s parašė:
Pas Visockienę ivf darėtės?Aš pas ją irgi lankiausi.
O ivf kelintas?
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai