skorpioneee parašė:
kokias registracijas ?![]()
nera ten tokiu? :))
mum pasirode virsutinis dantukas, laukiam antrojo
valio
Kazi kaip Dianai sekas?
skorpioneee parašė:
kokias registracijas ?![]()
nera ten tokiu? :))
mum pasirode virsutinis dantukas, laukiam antrojo
valio
Kazi kaip Dianai sekas?
giedrianka parašė:
nera ten tokiu? :))mum pasirode virsutinis dantukas, laukiam antrojo
valio
![]()
Kazi kaip Dianai sekas?
![]()
nu as niekur nesiregistravau , tos moterys pacios i namus atejo ir pasiule man
o tas moteris health vizitore man atsiunte
nes pasakiau kad man sunku vienai maziuka augint , todel ir pasiule visokiu uzsiemimu prasiblaskymuj
Diana siandien rase kad dar 2in1
giedrianka parašė:
O mano mazius jau ir dienom ilgiau pamiega, tai siandien net spejau ramiai padaryt papuosaliuku rinkinuka. Atsipuciau ir iskart lengviau diena praejo, kaip gera bus, kai jis kokias pora valandu dienos metu snustels![]()
o tai paprastai jis isvis diena nemiega ?
kada keliates ir kada einat miegot ?
skorpioneee parašė:
o tai paprastai jis isvis diena nemiega ?kada keliates ir kada einat miegot ?
![]()
Pamiega po 10-20 min. Keliasi apie 9, pries 9 val, o eina miegot irgi devina, bet per namkti vidutiniskai keliasi 3 kartus pavalgyt ar siaip 7 ryte pazaist
giedrianka parašė:
Pamiega po 10-20 min. Keliasi apie 9, pries 9 val, o eina miegot irgi devina, bet per namkti vidutiniskai keliasi 3 kartus pavalgyt ar siaip 7 ryte pazaist![]()
tai kad 7 ryte pazaist dar nieko , manasis sugalvoja pvz 3 nakties pakalbet su manim
atsibunda ir guguoja , o man taip miego noris kad nors nusisauk
skorpioneee parašė:
tai kad 7 ryte pazaist dar nieko , manasis sugalvoja pvz 3 nakties pakalbet su manimatsibunda ir guguoja , o man taip miego noris kad nors nusisauk
![]()
Rasa nusipirk mieste Helio baliona, zinai kur prie quinsgate pardavineja... As amandai nupirkau, tai jai lb idomu, uzmanu ant kojytes ji kiputei, kai ji spardos judina, jiai lb idomu.. Ir ryta kai as miego noriu , o ji jau zaist, atsinesu i lova ir tampau ji snausdama pati... veikia zinok.. DDDD
O kaip Giedre tavo maziukas seip auga, ramesnis jau nei buvo?? kaip dantukai isdygo, nejutai ar labai kaprizijos???
lincike123 parašė:
Rasa nusipirk mieste Helio baliona, zinai kur prie quinsgate pardavineja... As amandai nupirkau, tai jai lb idomu, uzmanu ant kojytes ji kiputei, kai ji spardos judina, jiai lb idomu.. Ir ryta kai as miego noriu , o ji jau zaist, atsinesu i lova ir tampau ji snausdama pati... veikia zinok.. DDDDO kaip Giedre tavo maziukas seip auga, ramesnis jau nei buvo?? kaip dantukai isdygo, nejutai ar labai kaprizijos???
geras
gera mintis , butinai rytoj nusipirksiu isbandysiu ..
nupirkau snd supynes vaikuj .. spekit kiek laiko suposi ? net 4 min
gal kas ryt i miesta nori ?
as jau 10 ryto ten busiu , skiepuka gausim
oj bijau
Prisijungciau gal mielu nori, reikia man ir i miesta.. bet teks savo norus atidet, susirgo mano mazute, tai nosiuku nekisam i lauka dabar... Jei pirksi baliona, manau pirk ta uz 3 svariukus , uzteks tokio dydzio, nes as uz 5 nupirkau tai jis toks didelis, kazkaip keistai namie atrodo toks didziulis....
o ko tu bijai tu skiepuku??? mes tai dar neturejom, kazkas poliklinikoj atsitiko, neatsiuncia mum laisko, tai siande ieskot pradejom, bet zodziu daba dar susirgom, tai vel ji atkelt reikes.....
o jau tuoj ant nosies 3 menesiu skiepas....
kurias nupirkai supines???
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai