lincike123 parašė:
na kai pasveiksim, manau reikes islyst kada i miesta ir mus... tik jau oro gero palauksiu... Jei aplomai kada nors jis cia toks bus....![]()
Tikrai jau, su orais katasrofa kazkokia...
lincike123 parašė:
na kai pasveiksim, manau reikes islyst kada i miesta ir mus... tik jau oro gero palauksiu... Jei aplomai kada nors jis cia toks bus....![]()
Tikrai jau, su orais katasrofa kazkokia...
net pyktis ima ziurint pro langa ...
na ka turejom pirma skiepuka .. aciu dievuj daktare recepta israse vaikiskuj paracetamoliuj .. po skiepo , kazkur praejus 5h vaikas pradejo klykt nesavu balsu ... bet taip ... kaip dar niekad neklyke .. paziuriu ogi kojyte kur dure istinus , ta vieta raudona , pajudina jis ja ir zviegia , siaubas , asaros kaip pupos , bet va sudaviau paracetamolio , po koki 20min praejo .. paskuj kas 3h daviau , ir nebeuzejo ir raudonumas ir tinimas praejo .. jau viskas susitvarke
bet kaip buvau issigandus , siaubelis , tokiam maziukuj tokia kankyne , as isivaizduoju kaip jam skaudejo .. i raumeni vaistai suleisti:(((
giedrianka parašė:
Bus dar skiepai, kur tris kartus durs, viena i viena kojyte ir du i kita... tada kai dare tuos tris skiepukus as pati vos neapsiverkiau pas gydytoja, kaip gaila man buvo maziuko...![]()
dabar buvo 2 i kojyte , po viena i kiekviena .. tai ziauru , dar man paciai liepe vaika laikyt kad vaistus suleist , o taip sirdi skaudejo kai maciau kaip ta adata jam sulenda i koja ir kaip jis klykia :(((
o kada cia bus tie 3 ? nes bus dabar trecia menesi ir ketvirta dar
skorpioneee parašė:
dabar buvo 2 i kojyte , po viena i kiekviena .. tai ziauru , dar man paciai liepe vaika laikyt kad vaistus suleist , o taip sirdi skaudejo kai maciau kaip ta adata jam sulenda i koja ir kaip jis klykia :(((
o kada cia bus tie 3 ? nes bus dabar trecia menesi ir ketvirta dar
mums ir buvo praita savaite skiepai ir pradzioje buvo nieko tik po to temperatura pakilo tai buvo nerami,bet greitai praejo uz ta dabar kazko nerami:(daug demesio reikalauja,o kaip atpratinti nuo to demesio?
sirute parašė:
mums ir buvo praita savaite skiepai ir pradzioje buvo nieko tik po to temperatura pakilo tai buvo nerami,bet greitai praejo uz ta dabar kazko nerami:(daug demesio reikalauja,o kaip atpratinti nuo to demesio?
Na vaikuciai toks jau sutverimas, labai greitai pripranta prie demesio, bet tai normalu, juk jie auga tai ir reikalauja jo daugiau, nes atsibosta vien guleti, nori jie dairytis stebeti aplinka, maniske ir gulet nebenori, labai jai patinka staciom ant mano krutines buti, tada iskelus galva dairosi..
o siek tiek nukreipti ta demesi galima, vis keiciant buvimo vieta, tai as idedu i bounceri, tai ant lavinamo kilimuko, paguldau, tai i lovyte po karusele ijungta, arba dar isrengiu pasispardyti.... taip pat keiciu ir zaisliukus, nes tie patys gal pabosta, ir tai mums padeda pabuti vienai, kai mamytei reikia suktis virtuvej ar panasiai...
Na gal Diana jau turi mazyli, kas zino???
Sveikutes, kaip visos issilaikiusios? SImta metu cia nebuvau, o tiek mazai paskaitinejimui priraset... As jau su suneliu nuo 11 dienos. Nieko negalejau parasyti, nes interneta naujuose namuose ivede tik 18 diena.
Rasele prase papasakoti kaip gimdymas, tai pabandysiu...
Niu, bandau rasyti kaip ten sekesi per ta gimdyma
Sorry, jei mintys padrikos
Kai kuriais momentais jau ir be samones buvau
Tai rasau kaip iseis
Gimdymas tikrai nebuvo lengvas... Saremiai prasidejo 7 valanda vakaro. Paskambinau i ligonine, o jie man pasake, kad mano balsas skamba gerai, tai sedek dar namie. Kadangi pirmas vaikas, tai uztruks ilgai iki rimtu saremiu ir vaziavimo i ligonine. Taciau po dvieju valandu as jau alpau is skausmo ir kas minute saremiai riete kaip isprotejus... Paskambinom i ligonine ir pranesem kad atvaziuojam. Nutaraiu gimdyti be nuskausminamuju ir tenkintis dujomis. Buvo gerai kol veike, taciau tas truko neilgai. Vis vyro klausinejau ar nesibaige balionas, kad vis tiek skauda
Kai prasidejo stumimo metas supratau kad kazkas negerai... Per viena saremi gavosi stumti tris kartus. Pirmi du iseidavo normaliai, o su treciu stumimu pilvas pradedavo trauktis aukstyn ir prasidedavo nezemiskas skausmas. Akusere papuole studente juoduke. Jau ant manes net varyti buvo pradejusi, kad blogai stumiu ir panasiai. Manes ji net nebande isgirsti, mat pirmas gimdymas tai nezinau kaip kas. Nors kai klausiau jos ar ji turi vaiku, atsakie kad ne. Tai idomu kaip ji geriau zino, ka reiskia gimdyti negimdziu, nei as jau ipusejus procesa... Kai atgaudavau samone matydavau kaip vyrui rieda asaros matant toki mano skausma. As beprotiskai norejau verkti, taciau nesugebejau isspausti nei vienos asaros. O tikejausi, kad taip bus lengviau... Pagaliau kai vos ne alpti is skausmo pradejau ir rekti jai kad pjautu pilva ir imtu mano sunu lauk, tada ji pakviete gydytoja paziureti apie ka as sneku, kodel negaliu stumti. Pasirodo maziukas ejo veidu i virsu, ne i apacia, del to su kiekvienu stumimu jis man lindo gilyn, ne lauk, taip sukeldamas beprotiska skausma... Tada greitai subego daugiau daktaru pagulde mane ant stalo ir su vakuumu padejo apversti mano maziuka. Tada keli stumimai ir pamaciau savo angelelio galvyte... Isejo taip, kad kelias valandas kentejau beprotiska skausma be reikalo, nes juoduke nenorejo tiketi kad kazkas negerai... Net vyras jau buvo pradejes jai sakyti, kad as puikiai laikausi, kad reikia palaikyti o ne mane peikti, kad blogai stumiu, tai ji jau ir vyrui beveik akis draskyti buvo pradejus. Visa laime kad mazylis labai stiprus buvo ir visa tai jam nepakenke. Ryte pasikeite pamaina, atejo labai saunios akuseres ir per paskutini pusvalandi man padejo taip, kaip nesugebejo mane priziurinti per visa nakti. Dabar laimingai augam. Mazius tikras angelas. Turejom bedele su maitinimu, nes mazylio liezuvelis buvo per trumpas, tai reikejo pakirpti, ka ir padarem siandien. Dabar valgom be problemu. Beja, mano sunelis gime 7:35 ryto, 3780g svorio ir 54 cm ugio Gaila, kad visas i teti
Mano paveldejo tik tamsuma
Tai va tokia ta istorija... Noreciau dar 10 vaiku, kad tik nereiktu gimdyti
Bet be komplikaciju, tai viska imanoma istverti ir antra bei trecia karta
D14N4 sveikinimai tiek atkentejus ir pagimdzius stipru ir sveika mazyli!!!!Linkiu tau daug daug pienelio ir ramiu nakteliu
Uz toki dideli darba vyras turetu tau dideli dideli medali nukalti...
Na,iskentejai daug...as tikiuosi,kad man bus lengviau...
Klausyk,o pienelio savo turi?
D14N4 parašė:
Sveikutes, kaip visos issilaikiusios? SImta metu cia nebuvau, o tiek mazai paskaitinejimui priraset... As jau su suneliu nuo 11 dienos. Nieko negalejau parasyti, nes interneta naujuose namuose ivede tik 18 diena.Rasele prase papasakoti kaip gimdymas, tai pabandysiu...
Niu, bandau rasyti kaip ten sekesi per ta gimdyma
Sorry, jei mintys padrikos
Kai kuriais momentais jau ir be samones buvau
Tai rasau kaip iseis
![]()
Gimdymas tikrai nebuvo lengvas... Saremiai prasidejo 7 valanda vakaro. Paskambinau i ligonine, o jie man pasake, kad mano balsas skamba gerai, tai sedek dar namie. Kadangi pirmas vaikas, tai uztruks ilgai iki rimtu saremiu ir vaziavimo i ligonine. Taciau po dvieju valandu as jau alpau is skausmo ir kas minute saremiai riete kaip isprotejus... Paskambinom i ligonine ir pranesem kad atvaziuojam. Nutaraiu gimdyti be nuskausminamuju ir tenkintis dujomis. Buvo gerai kol veike, taciau tas truko neilgai. Vis vyro klausinejau ar nesibaige balionas, kad vis tiek skaudaKai prasidejo stumimo metas supratau kad kazkas negerai... Per viena saremi gavosi stumti tris kartus. Pirmi du iseidavo normaliai, o su treciu stumimu pilvas pradedavo trauktis aukstyn ir prasidedavo nezemiskas skausmas. Akusere papuole studente juoduke. Jau ant manes net varyti buvo pradejusi, kad blogai stumiu ir panasiai. Manes ji net nebande isgirsti, mat pirmas gimdymas tai nezinau kaip kas. Nors kai klausiau jos ar ji turi vaiku, atsakie kad ne. Tai idomu kaip ji geriau zino, ka reiskia gimdyti negimdziu, nei as jau ipusejus procesa... Kai atgaudavau samone matydavau kaip vyrui rieda asaros matant toki mano skausma. As beprotiskai norejau verkti, taciau nesugebejau isspausti nei vienos asaros. O tikejausi, kad taip bus lengviau... Pagaliau kai vos ne alpti is skausmo pradejau ir rekti jai kad pjautu pilva ir imtu mano sunu lauk, tada ji pakviete gydytoja paziureti apie ka as sneku, kodel negaliu stumti. Pasirodo maziukas ejo veidu i virsu, ne i apacia, del to su kiekvienu stumimu jis man lindo gilyn, ne lauk, taip sukeldamas beprotiska skausma... Tada greitai subego daugiau daktaru pagulde mane ant stalo ir su vakuumu padejo apversti mano maziuka. Tada keli stumimai ir pamaciau savo angelelio galvyte... Isejo taip, kad kelias valandas kentejau beprotiska skausma be reikalo, nes juoduke nenorejo tiketi kad kazkas negerai... Net vyras jau buvo pradejes jai sakyti, kad as puikiai laikausi, kad reikia palaikyti o ne mane peikti, kad blogai stumiu, tai ji jau ir vyrui beveik akis draskyti buvo pradejus. Visa laime kad mazylis labai stiprus buvo ir visa tai jam nepakenke. Ryte pasikeite pamaina, atejo labai saunios akuseres ir per paskutini pusvalandi man padejo taip, kaip nesugebejo mane priziurinti per visa nakti. Dabar laimingai augam. Mazius tikras angelas. Turejom bedele su maitinimu, nes mazylio liezuvelis buvo per trumpas, tai reikejo pakirpti, ka ir padarem siandien. Dabar valgom be problemu. Beja, mano sunelis gime 7:35 ryto, 3780g svorio ir 54 cm ugio Gaila, kad visas i teti
Mano paveldejo tik tamsuma
![]()
Tai va tokia ta istorija... Noreciau dar 10 vaiku, kad tik nereiktu gimdyti
Bet be komplikaciju, tai viska imanoma istverti ir antra bei trecia karta
![]()
Sveikinimai Diana.... O skausmas pasimirs labai greitai, as ir sakiau , kad daugiau nebegimdysiu, o dabar jau ilgiuosiu tos gimdymo dienos, o buvo ir nelengva... saunus vyrukas gime, nemazas ir svoriu ir ugiu vienodai kaip mano, tik maniske 07:02 ryte...
Ramiui jum nakteliu, daug pienelio... lauksim tolesniu pasakojimu, kaip auga tavo maziukas Danas.
O pati kaip jautiesi? jau atsigavai nors kiek nors??? miegelio paciai uztenka???
DaivuskinasUK parašė:
D14N4 sveikinimai tiek atkentejus ir pagimdzius stipru ir sveika mazyli!!!!Linkiu tau daug daug pienelio ir ramiu nakteliu![]()
![]()
Uz toki dideli darba vyras turetu tau dideli dideli medali nukalti...
![]()
Na,iskentejai daug...as tikiuosi,kad man bus lengviau...
Klausyk,o pienelio savo turi?
Nezinau ar tai tiesa ar ne, bet ir pati tuo tikejau, kaip nusiteiksi gimdymui, taip ir bus... as lb tikejau ir jo nebijojau, kad viskas bus gerai.. buvo nelengva, bet jei nebutu to tikejimo, gal but buve dar blogiau.. Tad Daivut nusiteik gerai ir manau bus viskas gerai....
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai