Miraele parašė:
6 savaitesjau turejau pirma echoskopa, o kita savaite turesiu antra,ziures ar normaliai vystomes
![]()
sveikute. malonu kad prie musu prisijunge dar viena nestuke
Miraele parašė:
6 savaitesjau turejau pirma echoskopa, o kita savaite turesiu antra,ziures ar normaliai vystomes
![]()
sveikute. malonu kad prie musu prisijunge dar viena nestuke
Miraele parašė:
ar jums teko kuriai nors lankytis privacioje Jenna klinikoje pas ginekologe,jei taip tai kokie jusu atsiliepimai? ;)
Sveikute man teko lankytis, as likau patenkinta.. Pirma karta pati vazevau i londona papuoliau pas ruse moteryte, man ji labai patiko, pakalbejom, ji pasake kad atsidarys ir peterbore, kaip atsidare paskambino pasake kurioje vietoje, ir vel as keliavau pas ja, tikrai likau patenkinta..
AudraV parašė:
Sveikute man teko lankytis, as likau patenkinta.. Pirma karta pati vazevau i londona papuoliau pas ruse moteryte, man ji labai patiko, pakalbejom, ji pasake kad ats…
o pas ja lankeisi gal visa nestuma? as pas ja eisiu sekmadieni,darys echoskopa,pakolkas nepadare didelio ispudzio,mazai pasakoja apie pati nestuma,kokie simptomai yra normalu,o kada jau verta sunerimti, pagalvojau,gal kai ji kalba su zmonemis rusu kalba jai lengviau,nes as su ja anglu kalba bendrauju
tikiuos pasikeis mano nuomone :))
Miraele parašė:
o pas ja lankeisi gal visa nestuma? as pas ja eisiu sekmadieni,darys echoskopa,pakolkas nepadare didelio ispudzio,mazai pasakoja apie pati nestuma,kokie simptomai y…
As pas ja buvau 2k, pirma karta buvau mano nestumas buvo 21sav cia Bretono ligonineje ejau skanui 20sav ir visai nebuvo vaisiaus vandenu, jie nieko negalejo padaryti sake laukti gal padauges, tada as pasiskambinau i sia klininka ir vazevau i londona, tada jau ji man patiko si moteris, nes ji manimi labai susidomejo, mano nestumu ir t.t. sako man paskambinkit kaip toliau jums seksis, ( ivyko persileidmas ), po 3men as vel pastojau tada jau ji dirbo cia Peterbore nuvariau pas ja buvo 6sav nestumas, labai norejau kad patikrintu ar vietoj nestumas, ji viska paziurejo, daug pasakojo rode viska kas ten matosi ir t.t, ir sako kaip pasigimdysi paskambinkit pranesti ar viskas gerai, man labai idomu
as ejau su mama ji rusiskai kalbejo, man verte ko nesupratau, o man kaip ka angliskai pasakojo
parasyk kaip busi po vizito
AudraV parašė:
As pas ja buvau 2k, pirma karta buvau mano nestumas buvo 21sav cia Bretono ligonineje ejau skanui 20sav ir visai nebuvo vaisiaus vandenu, jie nieko negalejo padaryt…
Na buvau as siandien pas ja nuejusi,tai vel padare echoskopa,dbr mums 7savaites ir 1diena,pagaliau isgirdome kaip plaka sirdute,viska apziurejus pasake,kad viskas gerai,pakolkas nera jokiu problemu ar nesklandumu,truputi daugiau jau jos paklausinejau apie viska,tai isgirdau visus norimus atsakymus,dbr jau pas ja nebeisiu,nebent jausiu kad kazkas negerai,arba nerimausiu del kazko
Miraele parašė:
Na buvau as siandien pas ja nuejusi,tai vel padare echoskopa,dbr mums 7savaites ir 1diena,pagaliau isgirdome kaip plaka sirdute,viska apziurejus pasake,kad viskas g…
Na va kaip saunu, kad jau ir sirdute isgirdote plakancia
Tikrai nera ko eiti, dabar tik uzteks pas MW lankytis ir i skanus
AudraV parašė:
Na va kaip saunu, kad jau ir sirdute isgirdote plakancia![]()
Tikrai nera ko eiti, dabar tik uzteks pas MW lankytis ir i skanus :)…
dar pamirsau pamineti,kad gydytoja sake nevartoti jokiu kosmetikos priemoniu kuriose yra vitamino a, ar teko susidurti su kosmetikos priemonemis? nes as tai visada naudoju drekinamuosius kuno kremus,veido drekinamaji krema ir aisku visa likusia kosmetika,kad buciau grazi :))) kiek teko skaityti ir dometis,tai toks jausmas,kad geriau nieko nenaudoti ir isvis net nevalgyti,nes viskas tik kenkia.. :/
Miraele parašė:
dar pamirsau pamineti,kad gydytoja sake nevartoti jokiu kosmetikos priemoniu kuriose yra vitamino a, ar teko susidurti su kosmetikos priemonemis? nes as tai visada …
na ne man neteko susidurti su kosmetikos primonemis
Maista tai prisiziuredavau ka valgau, kad butu gerai iskepes, isvirtas, pasteto nevalgiau, ir t.t.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai