ramuma parašė:
sveikute, mes tai gerai gyvenam ir jauciamesramus zirniukas mano, leidzia mamytei dirbti
o kaip tu?
vazinejuos lasaline lasintis...
ramuma parašė:
sveikute, mes tai gerai gyvenam ir jauciamesramus zirniukas mano, leidzia mamytei dirbti
o kaip tu?
giedre33 parašė:
Pirmas vaikiukas uzkibo is 1 bandymo, jei taip galima sakyti, o dabar jau pora menesiu nekimba, manau, kad pasirinks mazius, kada jam reikia gimti. O gal antras ir turi kibti ne taip greitai, kokia patirtis, mamytes, a???? Geriau tik foline rugsti.
Sveikute, jo ir as manau, kad mazytis pats pasirenka, kada jam geriausiai ateiti
as taip pat pradejau gerti folio ruksti, tik galvoju ar pabaigus pakuote (3 menesiu) toliau gerti ar jau uztenka?
tikiuosi, kad musu lelyte irgi bus pasirengusi greitai ir patogiai isitaisyti mano pilvelyje
Irena... parašė:
siaubas, kodėl? kas nutiko?
ramuma parašė:
siaubas, kodėl? kas nutiko?
truksta skysciu ir svoris neauga nei kiek...
KrissTin parašė:
Sveikute, jo ir as manau, kad mazytis pats pasirenka, kada jam geriausiai ateitias taip pat pradejau gerti folio ruksti, tik galvoju ar pabaigus pakuote (3 menesiu) toliau gerti ar jau uztenka?
tikiuosi, kad musu lelyte irgi bus pasirengusi greitai ir patogiai isitaisyti mano pilvelyje![]()
aš nuo sausio mėn geriau.. paskui mėnesio pertrauką padariau ir iki šiol geriu. Ginekologės klausiau, sakė nepakenks, gerti.
Irena... parašė:
truksta skysciu ir svoris neauga nei kiek...
tai tu gerk mergyte gerk ir išsipūsi
o jei rimčiau, tai linkiu, kad kuo greičiau padėtų ir nebereikėtų lašalinių, o svoris pats augtų.
P.S. tave turbūt labai pykina, kad skysčių daug netenki ir svoris neauga
ramuma parašė:
tai tu gerk mergyte gerk ir išsipūsio jei rimčiau, tai linkiu, kad kuo greičiau padėtų ir nebereikėtų lašalinių, o svoris pats augtų.
P.S. tave turbūt labai pykina, kad skysčių daug netenki ir svoris neauga
![]()
geriu ta vandeni, bet nepakankamai... neuztenka abiems
na rytais dar nevalgius jau pykina... o paskui viskas gerai... meginau ir neatsikelus valgyti bet nepadejo...
ramuma parašė:
aš nuo sausio mėn geriau.. paskui mėnesio pertrauką padariau ir iki šiol geriu. Ginekologės klausiau, sakė nepakenks, gerti.
na tada reikes nulekti nusipirkti dar viena pakuote, nes jau si i pabaiga
Irena... parašė:
geriu ta vandeni, bet nepakankamai... neuztenka abiemsna rytais dar nevalgius jau pykina... o paskui viskas gerai... meginau ir neatsikelus valgyti bet nepadejo...
![]()
manau padės tau tos lašalinės ir viskas susinormalizuos
ramuma parašė:
manau padės tau tos lašalinės ir viskas susinormalizuos![]()
as irgi tuo tikiu...
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai