saulyte999 parašė:
vajej...... linkiu, kad nepasitvirtintu.....stiprybes![]()
![]()
![]()
mano bendradarbe turi ant plauciu demes jau 20 metu, bet tuberkuliozes nera, tad gali buti ir igimtas cia dlykas, tikiuosi taip ir bus
saulyte999 parašė:
vajej...... linkiu, kad nepasitvirtintu.....stiprybes![]()
![]()
![]()
mano bendradarbe turi ant plauciu demes jau 20 metu, bet tuberkuliozes nera, tad gali buti ir igimtas cia dlykas, tikiuosi taip ir bus
egleka parašė:
mano bendradarbe turi ant plauciu demes jau 20 metu, bet tuberkuliozes nera, tad gali buti ir igimtas cia dlykas, tikiuosi taip ir bus![]()
ir as tikiuosi....nes dabar su tuberkulioze sunkus laikai..bakterijos tapo atsparios antibijotikams ir sunkiai gydosi.....
egleka parašė:
Mano draugė irgi turėjo negimdinį, tai jai patarė pusę metų laukti, nes jai irgi darė operaciją... tai pusę metų gėrė KT, o poto greit užkibo, Venera kaip laikaisi,kaip sekasi planuoti?kada mmm nelauki?![]()
na siaip pirmadieni, bet kad snd kazkoki patepliojima jau aptikau
keista, antras men kaip ciklas 30 dienu. siaip buna viena men koki anksciau(30-32cd), bet kita veliau(34-35cd), o dabar.... nesuprantu
ir nuojauta jau si men turejau
tikrai tikejausi kad uzkibo
bet dar vilties neprarandu, gal tik siaip teplioja? ;)
o kaip tu laikaisi? kada tavo nelaukiamos?
AusteSvi parašė:
Labutis visoms![]()
Dariausi ryte testuka, ir pamaciau neryskias II![]()
Rytoj vel bandysiu pakartot, tikiuosi, kad jau bus ryskesnesBijau, kad tik nebuciau per anksti apsidziaugus
![]()
labutis ;) tylus sveikinimai
linkiu kad rysketu tavo II
Venera171 parašė:
labutis ;) tylus sveikinimailinkiu kad rysketu tavo II
![]()
Aciu, labai noriu, kad butu labai ryskus
Kaip manot, Merginos, nebus per anksti pas gine registruotis?
AusteSvi parašė:
Labutis visoms![]()
Dariausi ryte testuka, ir pamaciau neryskias II![]()
Rytoj vel bandysiu pakartot, tikiuosi, kad jau bus ryskesnesBijau, kad tik nebuciau per anksti apsidziaugus
![]()
sveika,
tylus sveikinimai
parodyk foto nuspręsim ant kiek ten vaiduoklis
saulyte999 parašė:
ir as tikiuosi....nes dabar su tuberkulioze sunkus laikai..bakterijos tapo atsparios antibijotikams ir sunkiai gydosi.....![]()
nu tikiuosi bent ne atvira bus jei bus, nes nenoriu užsidariusi sėdėti nuo visų...man ir mokslai ir šiaip, o šiaip lauksiu antradienio ir tikiuosi nieko neras...
ramuma parašė:
sveika,
tylus sveikinimaiparodyk foto nuspręsim ant kiek ten vaiduoklis
![]()
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai