2012.07.10 13:39 (prieš 13 m.)
spurga, as suprantu, kad jiem ten kaip ir gerai, aprupinti, sustogu virs galvos, bet jie be tevu meiles ir silumos sulaukeja, yra teke ir man gyventi salia vaiknamio, tai jie tokie tuscio zvilgsnio, atrodo, kad jie nezino kas yra apsikabinimas ir apskritai, kas tas yra seima, aisku verziasi jie visi i laisve, ir ko tik nepridaro joje, bet kad ir kokie tevai butu, jie yra tevai, nesvarbu gera ar bloga pavyzdi rodo, man gaila, kad jie neturi to tikro seimynisko gyvenimo, kad kai mokykloj ar kieme nepasiseka, tu su asarom parbegi pas mama ant keliu ir issipasakoji, tave paguodzia ir vel diena nusvinta, o jie uzauge buna tokie patys kaip tevai, be morales, be etiketo, be silumos ir meiles
labiausiai aisku gaila tu neigaliu vaikuciu, kurios narkomanes pagimdo ir palieka, tai kam gimdyti, kad jis vargsas gyventu skausmuose, ar kad suprastu, kad jis yra kitoks ir kad nepritaps siam pasauly, man va tokiu gaila, aisku ir jais rupinasi, jie savo aukletojas laiko mamomis, bet kam tada toki vaikuti isleisti i pasauli