zivilija parašė:
sveikos merginos, jai galima prisijungsiu, planuojam dar neilgai, tik antras menesis eina, bet vistiek jai leisit isiliesiu i jusu rateli![]()
Sveika prisijungus brangioji
zivilija parašė:
sveikos merginos, jai galima prisijungsiu, planuojam dar neilgai, tik antras menesis eina, bet vistiek jai leisit isiliesiu i jusu rateli![]()
Sveika prisijungus brangioji
Boruzyte99 parašė:
Sveikos. As vakar sulaukiau menesiniu...![]()
![]()
atejo jos netiketai, net trim dienom anksciau... liudna labai
sita menesi buvo viskas kitaip, po OV (pagal TD kalendoriu) pradejo mausti pilva ir ji maude visas dvi savaites...ciklas mano 27 d. visada mm ateidavo laiku, o dabar atejo 3 dienom anksciau..be to gruodi mm buvo atejusios anksciau, kaip tik pries cistos operacija...db pati saves nebesuprantu, mano ciklas issireguliavo kazkodel...
Sveikute, na nebesineruok brangioji, tik sau blogiau darai, man siki buvo kad menesines atejo 6d. anksciau, nors tada dar tik planavom maziuka 1men, tai irgi kazkaip keista buvo
zivilija parašė:
o man mm veluoja, bet jau simta nt dariausi ir visi jie neigemi![]()
man ir taip buvo.. ir tos valkatos atejo
bet tau gal dar anksti ? ilai veluoja + koks ciklas ilumo ?
Ssmiice parašė:
man ir taip buvo.. ir tos valkatos atejobet tau gal dar anksti ? ilai veluoja + koks ciklas ilumo ?
31 diena, ne as jau visu rusiau isbandziau nt ir visais dienos laikais, seip nelinkusios jos man uzsisvajoti sitaip, bet gal pasinervinau, ar dar kas
ar is to didelio noro gandriukams galvele susisuko
zivilija parašė:
31 diena, ne as jau visu rusiau isbandziau nt ir visais dienos laikais, seip nelinkusios jos man uzsisvajoti sitaip, bet gal pasinervinau, ar dar kasar is to didelio noro gandriukams galvele susisuko
![]()
nu man buvo kad 5-6 dienas velavo..ir po to isilgejo ciklas
ty db turiu 35-36 cd
Ssmiice parašė:
nu man buvo kad 5-6 dienas velavo..ir po to isilgejo ciklasty db turiu 35-36 cd
![]()
![]()
nu nieko sau
beto mergnos kuo naudojates apskaiciuoti vaisingas dienas? nes mano bt visada apie 35.80 ir ne krus, beto atsimenu kai paskutini karta buvau pas gine ir ji dare skana(seip tikrinausi) sako va kita savaite ateik gimdos kaklelio tepineli paimsim, as jai pasakiau kad jau kita savaite man mm, ta sako nesamone, kiausinelis dar ne toj pozicijoj kad butu mm, tai galvoju gal man geriausia butu ovuliacijos tuos testukus pirkti kad gerai zinociau kada? arba reiks saviski kiekviena nakti idarbinti
zivilija parašė:
nu nieko sau![]()
beto mergnos kuo naudojates apskaiciuoti vaisingas dienas? nes mano bt visada apie 35.80 ir ne krus, beto atsimenu kai paskutini karta buvau pas gine ir ji dare skana(seip tikrinausi) sako va kita savaite ateik gimdos kaklelio tepineli paimsim, as jai pasakiau kad jau kita savaite man mm, ta sako nesamone, kiausinelis dar ne toj pozicijoj kad butu mm, tai galvoju gal man geriausia butu ovuliacijos tuos testukus pirkti kad gerai zinociau kada? arba reiks saviski kiekviena nakti idarbinti![]()
nebandej pagal iskyras ?
Ssmiice parašė:
nebandej pagal iskyras ?![]()
ne, mes dar nesenai planuoti pradejom, tai tik bt matavau kuri nesikeite, tik va siandien pakilo iki 36.89 ir jauciuosi kaip suvazineta, kokie virusai tikriausiai puola, reiks ateinanti menesi ziureti ir pagal isskyras, gimdos kakleli ir dar viska kas imanoma
Sveikos merginos.Senai bebuvau užsukusi.Na, gal kam nors buvo panašus atvejis? :
Mano ciklas 28d. taigi...nuo OV, pykino kiekvieną dieną.O štai 19 ciklo rytą, pabudau kėliausi ir pasirodė labai daug kraujo, ko nėra niekad buvę.Labai dideli skausmai tą dieną buvo ir kraujavau daug.Antrą dieną panašus kraujavimas kaip ir per mm.O trečią dieną dingo viskas.Bet jaučiuosi blogai, svaigsta galva, pykina.Pas ginek. dar nebuvau.Ar galėjo būti persileidimas?
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai