Pypu parašė:
Gali. Bet mano gine sake, kad dazniausiai tada, kai buna uzdegimas![]()
na nebent... nes as tai kazkaip pirma karta girdziu kad per ov buna isskyros su krauju...
Pypu parašė:
Gali. Bet mano gine sake, kad dazniausiai tada, kai buna uzdegimas![]()
na nebent... nes as tai kazkaip pirma karta girdziu kad per ov buna isskyros su krauju...
Colliukke parašė:
cia tau per ov buna karaujo?
pirma karta taip,iskiros,kraujo ne daug buvo,ryte tik,kai atsikeliau,pries mm buvau pas gine,tirimus dariau,viskas gerai buvo,tai nemanau kad uzdegimas
vufli parašė:
pirma karta taip,iskiros,kraujo ne daug buvo,ryte tik,kai atsikeliau,pries mm buvau pas gine,tirimus dariau,viskas gerai buvo,tai nemanau kad uzdegimas
na juk buna visokiu kuriozu... mano viena pazystama iki 5 men nestumo sirgo normaliai mmm, tai siais laikais jau niekas nebenustebins...
dova28 parašė:
Sveikos merginos. As truputi soke, menesines veluoja 2dieneles ir pasidariau vakare vakar resta.ir pamaciau ll bruksnelius ,esu soke.Nes jau laukem vizito …
Sveikinu,dar viena puiki naujiena
SimonaDu parašė:
Sveiko...mes su vyru leliuka planujame jau labai ilgai, kokie 2-3metai, kadangi pradėjo nutaikų kaitos atsirasti, tai vyras nupirko testą iki menesinių likusios buv…
Manau jau tikrai galima sveikinti
alfeja parašė:
Sveikinu,dar viena puiki naujiena![]()
![]()
Aciu,bet dar bijau dziaugtis kol gine neapziures
Paulina. parašė:
Sekmadieniaujam su mb, nieko doro (ir nedoro) neveikiambent jau kol kas
![]()
Ar sventet kokia proga, Zyziuke, ar atsipalaidavimo tikslais?:)…
Tik atsipalaidavimo tikslais
@gnetuk parašė:
sveikutes,sveikinu nauja nestuke![]()
na ka,neistveriau ir as pasidariau testukair tik po keliu val uzvaiduokliavo :…
Noriu sureaguoti į tavo komentarus, nes pas tave labai viskas nesusiveda. Nenoriu nuvilti, bet pagal tai, ką rašai, nelabai išeina, kad būtum pastojus. Tu rašai, kad mėnesinės turi būti lapkričio 10-11 d. Tuomet iki jų dar 14-15 dienų. Paprastai pas moteris liuteininė fazė, tai yra tas laikotarpis nuo ovuliacijos iki mėnesinių, trunka 12-14 dienų. Reiškia ovuliacija tau turėtų būti maždaug šiandien. Jei mylėjaisi spalio 17 d., tai nuo jos iki šiandien yra 10 dienų. Tiek laiko spermatozoidai pas moterį viduje neišgyvena.
Pastojimas su orgazmu nesusijęs. Gali pastot ir be orgazmo.
Testo rezultatai po kelių valandų nebevertintini.
Žodžiu, aš, aišku, tau labai linkiu pastoti, bet pagal tai,ką rašai, nelabai išeina
.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai