Sandrulyte parašė:
oi tikiu,kad tie mokslai užkniso,bet pataisysi ir bus gerai ir gausi tada 10![]()
![]()
nu va, žinok tik tas ir stumia mane į priekį, kad pabaigsiu ir VSIO galėsiu rami būt iki begalybės
Sandrulyte parašė:
oi tikiu,kad tie mokslai užkniso,bet pataisysi ir bus gerai ir gausi tada 10![]()
![]()
nu va, žinok tik tas ir stumia mane į priekį, kad pabaigsiu ir VSIO galėsiu rami būt iki begalybės
linutee parašė:
![]()
aš tai visai be nuotaikos, vis mano diplominis mano darbo vadovei neįtinka, vis kažkas blogai
jau taip norisi į viską spjaut
![]()
oi linut kaip tave surprantu, as va prie jo dar plusu, reikia siandien vadovei nusiust ir lauksiu tada koki nuosprendi man pasakys, nes man jau nebera labai laiko taisyt, na dar ar kelias dieneles turesiu, bet jau tik tokias smulkmenas.. labai bijau ka ji man pasakys...
linutee parašė:
nu va, žinok tik tas ir stumia mane į priekį, kad pabaigsiu ir VSIO galėsiu rami būt iki begalybės![]()
![]()
taip ir bus
nu va mažė atsibudo,o aš kaip visada nieko nepasidarius
linutee parašė:
![]()
aš tai visai be nuotaikos, vis mano diplominis mano darbo vadovei neįtinka, vis kažkas blogai
jau taip norisi į viską spjaut
![]()
Sveika, vargstu ir aš su tuo baigiamuoju, jau nieko nebesinori, tik greičiau baigti viską ;)
Orchideja parašė:
Aš taip pat pastebėjau, kad ne aš viena, man kai baigsis tie mokslai, atrodo kai akmuo koks nukris, nes toks rūpestis , kad baisu![]()
oo taaaip.. faktas
net neįsivaizduoju koks turi būt geras jausmas kai jau apsigini..nežinau, turbūt išprotėt galima
linutee parašė:
oo taaaip.. faktasnet neįsivaizduoju koks turi būt geras jausmas kai jau apsigini..nežinau, turbūt išprotėt galima
![]()
![]()
ojej kaip as to laukiu... bet kazkaip vis iskyla minciu, o jei neprileis... tai vel kita pusmeti vargt prie sito darbo reikes... o jau dabar nuo jo bloga
ivetukau parašė:
ojej kaip as to laukiu... bet kazkaip vis iskyla minciu, o jei neprileis... tai vel kita pusmeti vargt prie sito darbo reikes... o jau dabar nuo jo bloga![]()
prileis prileis, viskas bus liuks, pamatysi, mes juk galim
Svarbiausia pro katedrini praeiti o poto jau dzin
MA irgi reiketu dar islyginamasias baigti, bet uj uj gaila pinigeliu, nes ziniu duoda mazai, geriau jau noreciau privaziuos kursus ar apmokymus ar semonarus kokius eit, nes jie tikrai naudingi ir specializuoti duoda ziniu kurios tikrai pravercia darbe.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai