Mambolina parašė:
cia parasyta kiek priims www.vilnius.lt/lit/Ikimokykliniu_ugdymo_istaigu_zemelapis/4406
Tai cia bendri skaiciai
Mambolina parašė:
cia parasyta kiek priims www.vilnius.lt/lit/Ikimokykliniu_ugdymo_istaigu_zemelapis/4406
Tai cia bendri skaiciai
VilmukasB parašė:
Tai jum bus pirmenybe, kadangi vaikas vienas jau lanko ta pati darzeli![]()
na su salyga, kad dabartines eiles rodomos nepaisant primenybiu... bet jeigu cia su jomis (o taip pilnai gali buti, kadangi tokiu broliu sesiu ir daugiavaikiu pilna) - tai prasti musu popieriai i ta darza
scalia parašė:
Tai cia bendri skaiciai
Man ir klausimas, kur rasti ir suzinoti, kiek planuojama priimti i muzuju grupe, nes tas skaicius 40 ar 50 eileje nieko nesako.
Mante_ parašė:
Man ir klausimas, kur rasti ir suzinoti, kiek planuojama priimti i muzuju grupe, nes tas skaicius 40 ar 50 eileje nieko nesako.
reikia i darziukus skambintis, jie ten tiksliau pasako, kiek lieka dar is praeitu metu vaikuciu kurie nepersoksta i kita amziaus grupe ir kiek nauju planuoja priimti. skaiciai gali nustebint
Mante_ parašė:
Turbut reik skambinti i konkretu darZeli ir klaust.
supermartyna parašė:
reikia i darziukus skambintis, jie ten tiksliau pasako, kiek lieka dar is praeitu metu vaikuciu kurie nepersoksta i kita amziaus grupe ir kiek nauju planuoja priimt…
Jus gal skambinotes kad sakot "skaiciai gali nustebint"?
gerda14 parašė:
Laba< ar yra Naujamiesčio mamyčių kurių panašūs prioritetai: Geniukų kalvė, Mažylis, Sadutė, Beržynėlis, Drevinukas? Kuriose vietose esate?
Mes esame iš viršuliškių, bet viena darželi rašėm naujamiesti, kadangi mums 4 priklauso pagal rajoną, o viena pasirinkom prie darbo, tai geniuku kalvė. kadangi vieta nedeklaruota, prioritetu nera, tai siai dienai esame 199 iš 249.
gal kas nors taip pat pasidalins viršuliškių darželiu eilėmis
scalia parašė:
Jus gal skambinotes kad sakot "skaiciai gali nustebint"?
na as del lazdynu darziuku skambinau pries registracija, tai ju skaicius zinau (jeigu aisku nenutars paskutine minute vel keisti planu)
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai