Burburbur parašė:
nuo ko du metrai?![]()
Nuo kliuties, kad pilnai per veidrodeli matytum kliuti
Burburbur parašė:
nuo ko du metrai?![]()
Papentukas parašė:
idomiai čia aiskino
mane mokino maždaug taip: pratimas man visada iš dešnės būdavo. privažiuoju prie pratimo ir sustoju kad veidrodėlis būtų lygiai su antra linija. tada susuku vairą į kairę ir važiuoju į priekį tol kol kairiam vaidrodėlį pamatau visą įvažiavimą.sustoju, vairą į dešnę ir važiuoju atbula. kažkaip taip
Burburbur parašė:
idomiai čia aiskinomane mokino maždaug taip: pratimas man visada iš dešnės būdavo. privažiuoju prie pratimo ir sustoju kad veidrodėlis būtų lygiai su antra…
Man sake toliau nuvaryt nuo kliuties, tada kai artesi lengviau orentuotis kur ir kada sukt, ir visada ciut uzsimest na kaip tam paveiksliuke, siandien ciut pries egza leido parkavimu padaryt
Papentukas parašė:
Man sake toliau nuvaryt nuo kliuties, tada kai artesi lengviau orentuotis kur ir kada sukt, ir visada ciut uzsimest na kaip tam paveiksliuke, siandien ciut pries eg…
nu tai pas mane ir gaunasi su uzsimetimu
Burburbur parašė:
https://www.youtube.com/watch?v=95UBFjA0XxQ
va taip mane mokino tik kad privažiuodavau toliau nuo linijų o ne ant liniju kaip …
mane pagal ta uzbraukta blyn kaip tada parkuotis regitroj
mamulyte1 parašė:
mane pagal ta uzbraukta blyn kaip tada parkuotis regitroj![]()
man atrodo regitroj dzin kaip tu parkuojies svarbu kad pratimą atliktum tvarkingai.
Burburbur parašė:
man atrodo regitroj dzin kaip tu parkuojies svarbu kad pratimą atliktum tvarkingai.
nu pagal viska tai jo nes nu nesamone tada butu jei uz tai gauciau klaida tai instruktoriu tada mokyklos tikrai papurtyciau
kai pasiimsiu papildoma paprasysiu kad pamokintu ir siuo budu
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai