-burbė- parašė:
o tai ką dar nešiotis nori?![]()
Ne visi? kiti nesiojasi viska kartu piniginej. Manau ir saugiau ir ramiau kai tokie dokumentai namie buna, o ne masinoj?
-burbė- parašė:
o tai ką dar nešiotis nori?![]()
Ne visi? kiti nesiojasi viska kartu piniginej. Manau ir saugiau ir ramiau kai tokie dokumentai namie buna, o ne masinoj?
seimynele123 parašė:
na tie dokai be registracijo liudijimo nieko nereiškia.
o namo parsinešt gali ir įmautėj įsidėjus ar mažoj papkytėj, kaip jos vadinasi kur puse a4 formato lapas telpa su knopke. piniginėj kad kas laikytų nemačiau
-burbė- parašė:
nesamonė kažokia. o kokio galingumo pas tave?![]()
70
-burbė- parašė:
na tie dokai be registracijo liudijimo nieko nereiškia.o namo parsinešt gali ir įmautėj įsidėjus ar mažoj papkytėj, kaip jos vadinasi kur puse a4 formato la…
as turiu tokia papke tai ten ir laikau tik ta zalia piniginej
mamulyte1 parašė:
70
o litrais kiek? nors pas mane ir kw bus mažiau.
mamulyte1 parašė:
as turiu tokia papke tai ten ir laikau tik ta zalia piniginej![]()
o mašinoj laikai, ar nešiojiesi visur?
-burbė- parašė:
o mašinoj laikai, ar nešiojiesi visur?![]()
tai masinoj draudimas ir dar ten kazkas toj papkej bardacioke o piniginej tas zalias lapas sulenktas,tokia masina kad nebijau ji ir pavogtu bet tokiu nevagia
mamulyte1 parašė:
o ka as zinau![]()
1390 gali buti??? nelabai nusimanau
![]()
pas mane 1332 ir 63kw. tai mano silpnesnė čiut.
mamulyte1 parašė:
tai masinoj draudimas ir dar ten kazkas toj papkej bardacioke o piniginej tas zalias lapas sulenktas,tokia masina kad nebijau ji ir pavogtu bet tokiu nevagia :thumb…
tai draudimas ir TA nėra teisę į nuosavybę įrodantis dokumentas. tik tiek kad asmens duomenis gali pasivogt
kokia mašina, nepasigyrei
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai