My Life parašė:
O turim vilniečių vairuotojų cia? :))))
As
My Life parašė:
As
-burbė- parašė:
dėk per stabdžius![]()
Negalima
Jei nėra būtinybės, už tokį reikalą gali baudą gaut berods. Vyrui buvo prilipęs vienas durnius, vietoj stabdžių paspaudimo, bėgį permušė į žemesnį, mašina sulėtėjo, bet realiai neįrodytų kad stabdė, nes stopai nešvietė
imaginary parašė:
NegalimaJei nėra būtinybės, už tokį reikalą gali baudą gaut berods. Vyrui buvo prilipęs vienas durnius, vietoj stabdžių paspaudimo, bėgį permušė į žemesn…
nu taip...ner ko klijuotis prie siknos..uztenka man ir klevo ??
Anzelikaa parašė:
As![]()
Koks stažas jūsų?
drąsiai keliaujate su masiniuku?
My Life parašė:
As
imaginary parašė:
NegalimaJei nėra būtinybės, už tokį reikalą gali baudą gaut berods. Vyrui buvo prilipęs vienas durnius, vietoj stabdžių paspaudimo, bėgį permušė į žemesn…
aš klevas, man gal susišvietė kažkas. o tas prisiklijevęs kaltas labiau nes nesilaiko saugaus atstumo
-burbė- parašė:
aš klevas, man gal susišvietė kažkas. o tas prisiklijevęs kaltas labiau nes nesilaiko saugaus atstumo
Nu nesiginčysiu
My Life parašė:
Koks stažas jūsų?drąsiai keliaujate su masiniuku?
As islaikiau gruodzio 23
o 27 jau gavau teises, tai nuo tos dienos ir vazineju
siaip dabar jau ne taip baisu, bet kol kas stengiuos vazineti ten kur zinau kelia. nepatinka man kai tamsu, pora kartu vaziavau po 21h pas vyra i darba, tai streso turejau, pirma karta vaziavau keliu kuri gerai zinojau, o antra pabandziau kur dar nevazaviau pati, tai pridariau nesamoniu..dabar jau pasimokiau kad geriau nakti nevaziuot ten kur nezinau gerai kelio
na vienai visai nieko man vaziuoti, ramu labai
arba su tuo zmogum kuris neturi teisiu, o vat pavyzdziui su mama mano neimanoma ramiai, vis kazka sako, viskas ne taip, tai istikruju tik trukdo. dabar pats geriausiais man marsrutas yra i darzeli ir is darzelio
o del parkavimosi tai visa laika galu statau, taip patogiau man. stengiuos irgi nevaziuot i labai uzkimsta kiema, kur pavyzdziu tik galu galima isvaziuot, nes taip padariau per Naujosius.. nuvaziavom i svecius, o ten toks kiemas kad ivaziuoji gerai o isvaziuoti sunku, tai kol ten parkavausi rankos drebejo
o ir tamsu buvo, na zodziu daugiau i toki kiema nevaziuoju
Anzelikaa parašė:
As islaikiau gruodzio 23o 27 jau gavau teises, tai nuo tos dienos ir vazineju
siaip dabar jau ne taip baisu, bet kol kas stengiuos vazineti ten kur zinau kel…
Ahaa, man analogiškai. Kai zinau kelią važiuoji ramiai, drasiai
o kai i naują kelio maršrutą, tai viskas, atrodo zinai visas taisykles bet suakmeneji. Stengiuosi važinėti geriausiai zinomais keliais, nors vyras motyvuoja važiuoti visur
My Life parašė:
Ahaa, man analogiškai. Kai zinau kelią važiuoji ramiai, drasiaio kai i naują kelio maršrutą, tai viskas, atrodo zinai visas taisykles bet suakmeneji. Stengiuosi…
o jus kada islaiket?
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai