My Life parašė:
Turint laikina vairuotojo pažymėjimą, kokie nusižengimai negalimi, jog reiktų perlaikyti viską?![]()
geriausiai jokių nusižengimų. jei atims teises reikės viską perlaikyt, arba jei neišklausysit kursų papildomų.
My Life parašė:
Turint laikina vairuotojo pažymėjimą, kokie nusižengimai negalimi, jog reiktų perlaikyti viską?![]()
geriausiai jokių nusižengimų. jei atims teises reikės viską perlaikyt, arba jei neišklausysit kursų papildomų.
čia nusižengimai po kurių reikia išklausyti papildomą kursą
vairuotojų pareigų pėstiesiems nesilaikymu;
lenkimo taisyklių pažeidimais;
draudimo vairuotojams naudotis mobiliojo ryšio priemonėmis, nepaisymo;
eismo reguliavimo signalų nesilaikymu;
įspėjamųjų signalų naudojimo pažeidimais;
važiavimo per sankryžas pažeidimu;
vairuotojų naudojimosi saugos diržais ir motociklininko šalmais pažeidimais;
nustatyto greičio viršijimu daugiau kaip 10 km/h;
transporto priemonių vairavimu, kai nustatomas lengvas neblaivumo laipsnis (daugiau kaip 0 promilių, bet ne daugiau kaip 0,4 promilių);
sukėlus eismo įvykį, kurio metu buvo sutrikdyta eismo dalyvių sveikata
-burbė- parašė:
čia nusižengimai po kurių reikia išklausyti papildomą kursą
vairuotojų pareigų pėstiesiems nesilaikymu;
Ahaaa, va as irgi juos radus buvau, vadinasi sie
man taip baisu, atrodo važinėji pagal Ket, na bet maza kas:)))
Sveikos.as jau savaitele vazineju viena i darba.baisu,nu bet reik suktis ? siaip.viskas tvarkoj.ner labai daug masinu is ryto.pries 9. O namo isvaziuoju is miesto po 21 val,tai kelios masinos tebuna ? siandien i miesta su mama vaziavom.buvo normaliai masinu...viduj baisiai bijojau,bet kazkaip ramiai susitvarkiau
Kaip kitoms sekasi?? as irgi kaip kada bijau parkuotis.ypac kai daug masinu.atrodo tos vietos aikstelej maza.o masinos gabaritai dideli niekur neisprausiu as jos..paranoja zodziu ?
CitRina1989 parašė:
Sveikos.as jau savaitele vazineju viena i darba.baisu,nu bet reik suktis ? siaip.viskas tvarkoj.ner labai daug masinu is ryto.pries 9. O namo isvaziuoju is miesto …
Vakar vaziavom su visa seima miesto link, su vaikais. Kamstia dar buvo, pilna mašinų tai kažkaip pasijaučiau nedrąsiai su vyru, kad ko nesumalti. Tai vietomis net suakmenejau kakla atrodo net susuko ?
CitRina1989 parašė:
Sveikos.as jau savaitele vazineju viena i darba.baisu,nu bet reik suktis ? siaip.viskas tvarkoj.ner labai daug masinu is ryto.pries 9. O namo isvaziuoju is miesto …
Nu va, šaunuolė Jūs
Kely kai sutinku klevą, tai net gera pasidaro
ne aš viena.
Baimių važiuoti turėjau pirmas dvi dienas kai važiavau viena, dabar vairuoti man jau nusibodo
Vežioju vyrą, nes jo auto dar neatkeliavo, pavežu mamą, važinėju visur - reikalų tipo daug atsirado
Aj, vaiką į daržą, iš daržo, pas drauges.. Nu žodžiu pilna laisvė
Bet parkuotis man dar stresas.. Ieškau vietų parkuotis atbulai, o kiemuose, šalia darželio tokių vietų labai mažai.
Nuomone parašė:
Nu va, šaunuolė JūsKely kai sutinku klevą, tai net gera pasidaro
ne aš viena.
Man irgi parkavimas siek tiek stresiuko duoda ?
Nuomone parašė:
Nu va, šaunuolė JūsKely kai sutinku klevą, tai net gera pasidaro
ne aš viena.
Tai man irgi stresas ? bet kai susikaupiu pavyksta viskas ? svarbu kad nebutu stumimo i nugara kaip as sakau...tipo kai skubina tarkim isvaziuoti.vaziuoti greiciau ir t.t..man snd su furom taip buvo...ziauriai nemegstu kai tiesiog prie siknos prisiklijuoja...?
CitRina1989 parašė:
Tai man irgi stresas ? bet kai susikaupiu pavyksta viskas ? svarbu kad nebutu stumimo i nugara kaip as sakau...tipo kai skubina tarkim isvaziuoti.vaziuoti greiciau …
dėk per stabdžius
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai