2013.09.11 14:28 (prieš 12 m.)
ka konkreciai norite tuo pasakyti,kad lengviau kurti teorijas nei vargti del mitybos.mano vaikui alergija pasireiske jau po pirmojo menesio,kai jis dar apskritai nevalge jokiu maisto produktu,bet taip pat nebuvo ir jokiu pozymiu apie raidos problemas.tik nuo puses metuku pabandem duoti paragauti bulve,kiekviena nauja produkta ivedinedavom kone po savaite stebedami ar nepadaugeja,dar labiau neryskeja berimai.tuos produktus kurie laikomi didziausiais alergenais as nei nesiulydavau,kiekvienam maitinimui virdavau vandenyje kruopu kosytes,pjaustydavau metinukui po gabaleli bulves,brokolio ir sauksteliu aliejaus,nors dauguma jau ima ragauti viska nuo tevu stalo.sulaukus 2 metuku berimu nebebuvo,buvo jau daugiau paragaves produktu.bet jis atsirenka ka valgyti,gerai as jam buvau sugalvojusi isiulyti kad obuoliukas tikrai gerai,jei nenori i rankyte sutryniau su avizine kosyte,raukesi,bet tikinau kaip cia skanu.po 20 min vaikas vonioje gailai veme.
As cia atejusi nesakau kad visos kurios skiepija tai jau nusikalteles.as dirbu aukle,mano priziurimas vaikas yra paskiepytas ir jam viskas gerai,jis sveikas,zvalus,daug ciauska.ir as nei vienos neagituoju kad nesiskiepykit.jei matote kad viskas gerai,nera jokiu reakciju vadinasi jusu mazyliai tikrai stiprus duok dieve jiems sveikatos 100 metu
bet yra rizikos grupes,kurioms skiepu geriau vengti,arba sudaryti palankesni galbut skiepijimo grafika,ieskoti saugesniu,atskiru vakcinu.ir man gaila kad negaliu tokia tema net pasikalbeti su musu gydytojais,nors patys mato musu bedas,tvarko neigalumus.as jauciuosi visai normaliai dvejodama,bijodama,as perejau ilga kelia,prazilau nesulaukusi trisdesimties,viska ka jusu vaikuciai ismoksta naturaliai,as turiu kartoti daug kartu,ir naturalu kad bijau net to menkiausio poveikio,nes nezinau ar nebus nusluotos visos musu pastangos.nors mano vaikas nuo 4 moka visas raides,spalvas,formas,skaiciuoja i prieki ir atgal,lietuviskai ir angliskai nemazai,naudojasi kompiuteriu,turi superine atminti,bet yra vietu kur jo raida tesiekia dvimetinuka.ir as visai nesijauciu einanti lengviausiais keliais.o jei kartais tokiais ir einu,beje ne sioje situacijoje,tai tiesiog nes ir as esu pavargstantis zmogus.Fsio,pasisakiau