emma parašė:
o tai, kaip jo taves neispejo?![]()
kad nebendravom taip, ne anyta gi
tiesiog db kaip skaitinėjuosi apie skiepus ir jų prie progos paklausiau
emma parašė:
o tai, kaip jo taves neispejo?![]()
kad nebendravom taip, ne anyta gi
tiesiog db kaip skaitinėjuosi apie skiepus ir jų prie progos paklausiau
Indriuka parašė:
As kaip tycia,net cia uk kiek sakiau dakt.jog atsisakom tam tikru skiepu,jie man pritare...sako saunuoliai...tai va klausymas kodel taip...matyt yra tiesos.
kuriu atsisaket?
Karallaite parašė:
O kokio jums patvirtinimo reikia ministro pirminko?? Kad pagaliau patiketumėte?jooo tikrai taip parašys,ir dar didelėm raidėm išspausdins...ne nu man patin…
Jetau kokia jus gera ..bandot atvert akis visom
cia jau ne diskusija gaunas o nuomones pirsimas . As nusprendusi skiepyti ir? Man dabar skaityt visus straipsnius kol "atsivers akys" ? Gal nebejuokaukit.
eckute parašė:
vėlgi teko girdėtines nestudijavau medicinos
ir 25 giminėj giminaičių gyd, nėra
bet teko girdėti, kad gyd nemokinami skiepų žalos, jiems kalama kokie jie …
na nezinau. pvz. maniske, nerekomendavo tam tikru skiepu. pasake, kad ir anukams atsisake, tai persasi isvada, kad domisi vis delto
emma parašė:
na nezinau. pvz. maniske, pvz nerekomendavo tam tikru skiepu. pasake, kad ir anukams atsisake, tai persasi isvada, kad domisi vis delto![]()
domisi
gal asmeniškai
kaip ir mes
bet nestudijavo tikriausia
net reiks ir šito paklausti,
Kasharas parašė:
kuriu atsisaket?
Trecio,nes maniskis visa para tiesiog klyke nuo jo...(pirmu dvieju)DTaP/IPV/Hib.....PVC
Indriuka parašė:
Trecio,nes maniskis visa para tiesiog klyke nuo jo...(pirmu dvieju)DTaP/IPV/Hib.....PVC
ir gp pritare atsisakymui? nes maniskis aiskino,kad jei vaikas apserga ir prastai ajuciasi po skiepo,tai yra visai normalu, nes jis maziukas...
eckute parašė:
domisigal asmeniškai
kaip ir mes
bet nestudijavo tikriausia
net reiks ir šito paklausti,
tai manau, kad nei viena is cia esanciu, nera kompetetinga, analizuoti vaistu sudeti
bet toks jausmas, kad visu santariskiu medikai cia sedi
Parodykit nors viena mama kuri cia atejus ir neapsisprendus del skiepu? Visos cia atejom su savo nuomone , vienos skiepyt,kitos ne. Jei pasiepia delfi straipsnius ,kaip nepatikimus,kodel as negaliu pasiept isvis nezinomo saltinio kazkokius nuogastavimus?
taip ir vyksta diskusija
as ir galiu sakyt kad atsimerkit"naivuoles,kvailutes" skiepykit vaikus! Bet to nesakau, man nekliudo kad kitos neskiepija,kodel kazkam turetu kliut skiepijami vaikai?
issauks autizma..,(neduok dieve nei vienai) , bet ne jus auginsit ta vaika...visa pasauli isgelbet norit?
rizika yra renkantis abiejus atvejus , kiekviena atsirenkam kur rizika mazesne pagal sukaupta informacijos kieki. As bent busiu uztikrinta,kad dariau viska kas geriausia mano vaikui ,ir kad nusprendziau pati,o ne nepazistamos forumo mamytes (neisizeiskite) ;)
Deimantinė. parašė:
Jetau kokia jus gera ..bandot atvert akis visomcia jau ne diskusija gaunas o nuomones pirsimas . As nusprendusi skiepyti ir? Man dabar skaityt visus straipsnius…
Aš nebandau,neturiu tiek kantrybės
man pikta pasidaro skaityti,gerai kad bent yra tokiu,kurios netingi rodyti kaip su pirštu,rodo rodo,straipsni po straipsnio ir žiurėkite jau vuolia!! Žmogus pagaliau atsiverčia ir pradeda skaityti,ne viena čia mamyte padėkojo
taip kad čia jūsu pasirinkimas.Aš prieš nutraukdama skiepus,skaičiau,kaip jus sakote kiek įmanoma daugiau straipsniu,pasveriau visus minusus ir pliusus,tiesa pliusu net ir labai norėdama neradau,vyras taipat pradėjo domėtis,nes nepalaikė manęs sako kad čia nusišneki.. bet viskas apsivertė aukštyn kojom..taip kad nenorėjau daugiau rizikuoti vaiko sveikata.. (iki 2mėn jau buvom gave 7dozes) bus ar nebus,sureguos nesureguos..
Kuo daugiau informacijos turi,tuo lengviau pasirinkti
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai