2012.06.01 16:44 (prieš 14 m.)
Sveikos. Viska perskaiciau ka parset ir nusprendziau pasidalint ir as ziniomis
ta kavinuke ten, tai tikrai la cafe, as ten jau pora kartuku buvau su mazyle, tiesiog su vezimuku. Ledai ten labai skanus cia trgej neesu tokiu valgius, na bangoj dar skanus. Ir siaip man ten jaukiai su vaikiukais, vaikams truputeli atrakciju yra, toks arkliukas supamas, supyne nediduke ir batutas nedidelis, cia maziukams labiau, iskyrus batuta
Siaip daug ko ten skanaus yra is vaizdo graziai atrodo kai kitiems nesa
Toliau apie pard, gyvenu salia gustinos ir kaip ji mane nervuoja nieko gero ten isvis, kainos nezmoniskos o kokybe siaubinga. Nors dabar jau ziuriu biski kitokiu turi jie uzveze, geresnes medziagos. Tai va o dabar atsidare naujai parduotuve rubeliu firminiu vaikiukam kur zaislu feja yra, ten anksciau budavo vien zaisliukai, dabar ten kai pertvarke tai ten kur zaislai buvo dabar rubeliai, siaip tai tie rubeliai man labai liuks, tik kad va tokiu bodziuku smelinuku tai jau nera, bet siaip tai virsutiniu rubeliu nemazai ir ten tokiu pedu kojiniu ir t.t. man zodziu patiko ir sake nuolat ten pildys daugiau. ir ten toliau padare toki zaislu sandeli, ten pat tik toliau eini uz rubeliu ten, tai irgi visko lb daug maniezu vezimuku lovyciu zaislu ir siaip reikmenu visokiu. Nu pareklamavau, as ten viska perku ko dukriukui reikia o db ir rubus ten pirksiu, jau tiesa pirkau bliuskute kojinyciu ir kainos tikrai nera dideles o kokybe mano nuomone gera. Na o jei susitikima darysit tai ir manes nepamirskit