Jurgita @ parašė:
Sveikos, kur Klaipėdoje ėjote išsamiam echoskopui 11-13 savaitėmis?
Planuoju eiti privačiai į Gruzdienės kliniką, nes visur kitur eilės kosmiškos.
Jurgita @ parašė:
Planuoju eiti privačiai į Gruzdienės kliniką, nes visur kitur eilės kosmiškos.
Jurgita @ parašė:
Gruzdienės klinikoje patarčiau, geros gydytojos dirba, arba dar ginekoklinika
🙂
Jurgita @ parašė:
Jeigu jūsų šeimos gydytojo poliklininka neturi savo ginekologo, Klaipėdoje tik mokamai! Asmeniškai neradau, kur būtų galima pasidaryti su siuntimu šį tyrimą nemokamai Klaipėdoje..
Sveikos! Aš su tokiu klausimu. Užsirašiau pas genetikę echoskopui, nes rekomendavo ginekologė 12sav, nes esu turėjusi ir persileidimą ir nesivystantį. Bet dabar man klausimas, ten ieškos genetinių ligų ir vienintelis sprendimas jeigu kažkas negerai darytis išvalymą? Nes jeigu planuoju kaip Dievas duos, taip priimsiu, tai gal neverta gadintis nervų? Ar ten gali dar kažką pažiūrėti ir kažkokį gydymą skirti jei kažkas negerai?
Sveiki.
Genetike labai viska kruopsciai isziures, ismatuos, sprando rauksle ir panasiai. Jei kils kazkokiu itarimu sius toliau tirtis.
As taip pat turejau du nesivystancius, eisiu pas genetike ir dar darysiuosi Nipt tyrima (prasysiu genetikes kad man parinktu kuris tinkamiausias, net jei ir viskas ok, tiesiog del ramybes)
Stirna221 parašė:
Sveikos! Aš su tokiu klausimu. Užsirašiau pas genetikę echoskopui, nes rekomendavo ginekologė 12sav, nes esu turėjusi ir persileidimą ir nesivystantį. Bet dabar man…
Stirna221 parašė:
Sveikos! Aš su tokiu klausimu. Užsirašiau pas genetikę echoskopui, nes rekomendavo ginekologė 12sav, nes esu turėjusi ir persileidimą ir nesivystantį. Bet dabar man…
Nebus taip jei ir genetike kazka ras, kad tai 100 proc tiesa ir viskas jus darykit isvalyma.
Tik atlikus tyrima is vaisiaus vandenu butu atsakoma 100 proc tikslumu ar yra kazkas negerai su leliuku ar ne.
Stirna221 parašė:
Turiu klausimą, ginė liepė regintis klinikose į tą patikrą 11-13sav, pasijungiau įdomumo dėlei šiandien po laiko pažiūrėt ką meta, tai duoda medicinos namai šeimai pasirinkimą (esu iš Kauno), kaip suprantu ten irgi daro patikras... ar siuntimas galiotų ir į ten? Apmokėjimas rašo ligonių kasos, tai gal ir nemokama būtų, nes šiaip einant tai kainuoja viskas, kaip suprantu. Kažkaip labai nerimauju, kad nebus laikų klinikose tada kada man reikės😐
purk268 parašė:
Turiu klausimą, ginė liepė regintis klinikose į tą patikrą 11-13sav, pasijungiau įdomumo dėlei šiandien po laiko pažiūrėt ką meta, tai duoda medicinos namai šeimai …
Patikra yra skiriama tretiniam lygiui. Tai Kaune tik klinikos. Šiandien stebėjau ryte kaip atsiranda ir dingsta talonai. Tai išties lygiai 8 įdeda kas kelios min. Bet 8.15 jau nieko nėra. Tai tiesiog penktadienį sistemoj reikia gaudyti. O dalino šiandien talonus iki 08.09.
Ruginė parašė:
Patikra yra skiriama tretiniam lygiui. Tai Kaune tik klinikos. Šiandien stebėjau ryte kaip atsiranda ir dingsta talonai. Tai išties lygiai 8 įdeda kas kelios min. B…
Internetu ir aš gaudžiau taloną 8.00 perkroviau sistemą ir kas pirmas pasitaikė artimiausiu laiku tą ir čiupau. Užsiregistravau pas Z. Strelcoviene. Tikiuosi bus kompetetinga kaip medikė
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai