Hope23 parašė:
Merginos,
Sakykite ar jūs ką nors matote? Nu man lyg vaiduokliauja kažkas, bet gal tik vaide…
Matosi
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįHope23 parašė:
Merginos,
Sakykite ar jūs ką nors matote? Nu man lyg vaiduokliauja kažkas, bet gal tik vaide…
Matosi
Hope23 parašė:
Merginos,
Matosi🤞 kelinta jums dpi?
Coliuuke parašė:
Matosi🤞 kelinta jums dpi?
8 dpi 🙏 nežinau kaip reaguoti🤷
Edel parašė:
Iš tikrųjų, tai sunku suprasti. 🙈 Vienur lyg rašo, kad ilgas, kitur, kad trumpas. Galvojau, kad grįžus iš daktarės yzi pyzi rasiu internete ir daugiau paskaitysiu, …
Su pks ilgas protokolas visai netinka, tikiuosi jums skyrė trumpà. Man ilgà buvo skyrusi labai nekokia gydytoja santariškėse, tai nuo to užaugo cista (pirma karta gyvenime) ir grēsė, kad reiks nutraukt visa ivf..
Su PKS tik trumpas protokolas ir viskà šaldyti, po to FET. Taip man sakė ir Gricius ir Žėba ir dvi TR klinikos.
Tai aš jūsú vietoje nesutikčiau su ilgu.
Ilgas protokolas gerai, jei mažas AMH. O koks pas jus?
Tiesioggg parašė:
mano rezultatai. Buvau susileidos ryte Lubion ar nebus paklaida kokia?
Man sakė pirma tyrimai, tada leistis, nes iškreips rezultatus.
Edel parašė:
Brūkštelsiu jums žinutę. 😊 Skaitinėjuosi toliau, čia maža imtis, bet įdomūs rezultatai visai:
Protokolas geras tas, kuris jums tinka :). Negalima lyginti taip aklai. Pati turėjau ilgà su pks tai buvo tragedija savijauta, ir kaip sakiau viskas kabojo ant plauko, kad neteksiu komoensuojamo ir liksiu be nieko.
tarkuotassuris parašė:
Jurgita, aš pas jus akivaizdžiai matau trynio maišelį. Jūs pasižiūrėkite į mano juodą tašką ir suprasit dėl ko aš pergyvenu 😢
Na štai mano taškas
5+4 juodų juodžiausias taškas

Aš prisiekiu, į kiekvieną vizitą važiavau su mintimi, kad nieko ten nebėra, nes aš absoliučiai nieko nejaučiau!
Sakiau negali taip būti, kad nulis pokyčių organizme! O po kiekvieno vizito išskrisdavau ant naujai užaugusių sparnų ❤️
Kažkurį kartą bevažiuojant pas Baušytę tikrai galvojau viskas, o draugė velnių atrašė ir pasakė tikėti savo žirniuku!
Viskas bus gerai!
Ocean Ni parašė:
Su pks ilgas protokolas visai netinka, tikiuosi jums skyrė trumpà. Man ilgà buvo skyrusi labai nekokia gydytoja santariškėse, tai nuo to užaugo cista (pirma karta g…
Skaitau dabar toliau, nemažoje dalyje mokslinių straipsnių būtent ir rašoma, kad antagonistinis protokolas skiriamas tada, kai yra didesnė tikimybė hiperstimuliacijos (kas ir yra labai tikėtina su PKS).
Daktarė sakė, kad FET labai tikėtinas mano atveju. Net ir nenustebau, buvau jau morališkai tiek save, tiek vyrą nuteikusi.
Ukas parašė:
Man sakė pirma tyrimai, tada leistis, nes iškreips rezultatus.
Man nieko nesakė.
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai