Edel parašė:
Skaitau dabar toliau, nemažoje dalyje mokslinių straipsnių būtent ir rašoma, kad antagonistinis protokolas skiriamas tada, kai yra didesnė tikimybė hiperstimuliacij…
O koks pas jus AMH?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįEdel parašė:
Skaitau dabar toliau, nemažoje dalyje mokslinių straipsnių būtent ir rašoma, kad antagonistinis protokolas skiriamas tada, kai yra didesnė tikimybė hiperstimuliacij…
O koks pas jus AMH?
Hope23 parašė:
8 dpi 🙏 nežinau kaip reaguoti🤷
Manau kabinasi jūsų žirniukas. Kaip ir sakėte, kraujo tyrimas viską parodys. Bet tyliai galima džiaugtis✨️
Tiesioggg parašė:
Man nieko nesakė.
Man taip dabar neramu. Nejaugi gali taip meluoti
Ocean Ni parašė:
O koks pas jus AMH?
Supratau, kad neatrašiau į klausimą, grįžau, bet jau spėjot priminti. 🙈 Dar nežinau. Praėjusią savaitę pridaviau kraują tyrimui.
Abiejose kiaušidėse daugiau nei po 20 folikulų, tad daktarė nuramino, kad dėl ko ko, bet dėl rezervo nesukti galvos, o va hiperstimuliacija tikėtina.
Coliuuke parašė:
Manau kabinasi jūsų žirniukas. Kaip ir sakėte, kraujo tyrimas viską parodys. Bet tyliai galima džiaugtis✨️
Labai labai tikiuosi, kad jūsų žodžiai išsipildys ❤️🙏
Svara parašė:
Ar čia man vienai matosi susidaręs iš vaizdo elementų - berniukas? Ar čia mano tokia laki vaizduotė 🤭
Na ir įžvalgumas, nieko pati nepastebėjau😀 turėsim mergytę❤️
Edel parašė:
Supratau, kad neatrašiau į klausimą, grįžau, bet jau spėjot priminti. 🙈 Dar nežinau. Praėjusią savaitę pridaviau kraują tyrimui.
Turėtú būti aukštas AMH su PKS, tai jei trumpà protokolà paskyrė, nebesukit sau gavos, viskas kaip turi būti :). Ilgas pr. tikrai ne mums, padaro daugiau bėdú su tokiom kiaušudėm
Tugile7 parašė:
Kelios merginos šiame forume dalinosi, kad rinkosi assisted hatching metodą, kuris padidina implantacijos tikimybę. Ar išreiškus norą jį daryti, pakanka informuoti …
Mes sutarėm per kažkuri iš vizitų, nežinau kiek viskas trunka, manau embriologems vistiek reikia kažkaip pasiruošti ir iš anksto žinoti.
Mano atveju sakė jokių indikacijų vizualiai nemato, kad to hatching reiktų, bet ėjom vabank, tiesiog su kiekvienu fet darydavom vis ką nors kitaip, vis kažką bandydavom.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai